Big Brother: H είσοδος της Ψυχαράκη, ο λόγος που χώρισε ο Στιβ Μιλάτος και η πρώτη αποχώρηση (video)

Η τραγική ιστορία της Γιώτας Μυλωνά!

Must Read

Πρεμιέρα έκανε χθες το Big Brother και από το πρώτο «μαγνητοσκοπημένο live» δεν θα μπορούσε να λείψει και η περσινή νικήτρια to reality εγκλεισμού.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία είχε αποκαλύψει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ότι θα βρεθεί στην πρεμιέρα του Μεγάλου Αδερφού αναγράφοντας ως σλόγκαν την ατάκα «Κόσμε μου», που έγινε viral.

«Κάνω αυτό εδώ το στόρι μόνο και μόνο γιατί θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για όλα αυτά τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε. Ανυπομονείτε να με δείτε, ανυπομονώ και εγώ. Ναι, θα βρίσκομαι στην πρεμιέρα. Συγχωρέστε με, δεν υπάρχει δυνατότητα να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, γίνεται ένας καλός χαμός. Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά που θα μπουν σε αυτό το όμορφο σπιτικό να το απολαύσουν. Είναι μια ξεχωριστή δύσκολη εμπειρία, να πάρουν αγάπη και να δώσουν αγάπη. Καλή τους επιτυχία», δήλωσε.

Με την ίδια ατάκα όμως εισέβαλε και στο πλατό του Big Brother. Η ξανθιά δικηγορίνα από την Κρήτη αποκάλυψε Γρηγόρη Γκουντάρα και στη Νάταλι Κάκκαβα πώς εξελίχθηκε η ζωή της μετά το παιχνίδι. Αναφορικά με την προσωπική της ζωή δήλωσε πως είναι ακόμη ελεύθερη, ενώ για τα αρνητικά σχόλια που εξέλαβε πέρυσι σχετικά με την αυθεντικότητα του χαρακτήρα της δήλωσε: «Τα παιδιά πρέπει να είναι ο εαυτός τους, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εγώ αντιδρούσα σε κάποια πράγματα. Όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση. Δεν είναι ωραίο να μετανιώνεις. Όλοι σίγουρα κάνουμε λάθη αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό γιατί είναι η μέρα των παιδιών.»

Στιβ Μιλάτος

Ένας από τους διάσημους παίκτες αφού μπήκαν στο παιχνίδι ήταν και ο Στιβ Μιλάτος.

Το διάσημο μοντέλο μεταξύ άλλων Και στον πρόσφατο γάμο του ο οποίος διήρκησε μόνο δύο μήνες.

Δείτε επίσης: Ο Μιλάτος «άδειασε» την πρώην γυναίκα του (video)

«Να πω ασυνεννοησία; Κάποιες φορές όταν το σχοινί τραβά αρκετά αντί να το λύσεις καλύτερα να κάτσεις να το λύσεις. Εγώ αντί να μιλήσω προτίμησα έναν άλλο τρόπο. Ήταν λάθος από τη δική μου πλευρά, δεν μετανιώνω όμως, θα το ξαναέκανα… Ελπίζω ο επόμενος γάμος μου να κρατήσει περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά στους παρουσιαστές του reality.

Γιώτα Μυλωνά

Η 38χρονη Γιώτα Μυλωνά είναι μία παίκτρια η οποία έκανε αίσθηση με την αποκάλυψη της θλιβερής ιστορίας της.

«Το 2013 έχασα τον σύντροφό μου, τον δολοφόνησαν κι ήταν 33 χρονών. Ήταν από τις πιο άσχημες εμπειρίες στη ζωή μου αλλά, όπως λένε, μπορείς να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. Έτσι έκανα κι εγώ», ανέφερε.

Η πρώτη αποχώρηση

Εκπλήξεις έκρυβε ο Μεγάλος Αδερφός από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Οι παίκτες ακόμη δεν πρόλαβαν να γνωριστούν καλά καλά και έπρεπε να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους.

Πρόκειται για τον Ισίδωρο Δούνη ο οποίος έπρεπε να μονομαχήσει με την Ευδοκία Τσαγκλή. Δυσυτυχώς για εκείνον, δεν κατάφερε να συμπληρώσει το παζλ εγκαίρως και αναγκάστηκε να «αποχωρήσει».

Ο νεαρός αισθητικός όμως δεν αποχώρησε από το παιχνίδι αλλά μπήκε στην «απομόνωση».
Ο Ισιδωρος οδηγήθηκε στο λευκό μυστικό δωμάτιο, στο οποίο θα παραμείνει για μία ολόκληρη εβδομάδα και θα παρακολουθεί διακριτικά όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι.

«Η διαμονή σου και ο ύπνος σου είναι εξασφαλισμένα, όπως και η παραμονή σου στο παιχνίδι την πρώτη εβδομάδα. Έχεις ασυλία και στο τέλος της εβδομάδας θα μπορείς με μία σου απόφαση να ανατρέψεις τα δεδομένα», του είπε χαρακτηριστικά ο Μεγάλος Αδερφός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This