«Σασμός»: Τα realities έφαγαν τη… σκόνη της νέας σειράς του Alpha

Nικητής της βραδινής ζώνης!

Must Read

Το σίριαλ «Σασμός» του Alpha ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδινής ζώνης, αναμφίβολα! H πρώτη μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε σειρές-μεγαθήρια και ριάλιτι έληξε από τον πρώτο γύρο, αν και περιμένουμε και την πορεία του «GNTM» στη μάχη μυθοπλασίας – ριάλιτι!

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έρχονται στον ΑΝΤ1 οι «Αγριες μέλισσες», με στόχο να δώσουν και το τελικό νοκ άουτ… στα ριάλιτι! Οι τηλεθεατές, λοιπόν, ψήφισαν τη Δευτέρα το βράδυ καλές ελληνικές σειρές και, κάπως έτσι, άνοιξε επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν 2021-2022!

Συγκλονιστικό

Η ποσοστιαία διαφορά ανάμεσα στις δύο σειρές μυθοπλασίας και στα δύο ριάλιτι του Σκάι στην πράιμ τάιμ ζώνη γεμίζει χαμόγελα τους Ελληνες δημιουργούς και ηθοποιούς. Η συγκλονιστική σειρά του Alpha «Σασμός» που προβλήθηκε από τις 20.00 έως τις 22.49 εκτοξεύτηκε στο 29,2%, ενώ η «Γη της Ελιάς» από τις 21.00 έως τις 00.00 στο 20,1%. Από την άλλη, το ριάλιτι της κλειδαρότρυπας στο Σκάι, το «Big Brother» δηλαδή, από τις 23.00 έως τη 01.00 μετά βίας έφτασε το 13,5%, ενώ η αντιγραφή του «Master Chef», το «Top Chef», στο Σκάι από τις 21.00 έως τις 23.00 έγραψε στο κοντέρ της Nielsen 9%.

H άνετη επικράτηση που είχαν οι σειρές απέναντι στα ριάλιτι είναι εύλογη. Καλό σενάριο με γρήγορη πλοκή, εξαιρετική σκηνοθεσία, υπέροχοι ηθοποιοί. Μπορεί ο «Μεγάλος Αδερφός» να τα βάλει με την ποιότητα; Είναι χαμένος από χέρι!

Από την άλλη μεριά, το «Top Chef» συγκρίνεται συνεχώς με το «MasterChef», με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να επιλέγει μόνο ένα ριάλιτι μαγειρικής, αυτό που κερδίζει τις μάχες της θεαματικότητας στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν… Και δεν ξέρουμε και τι μοίρα θα έχει το «Game of chefs» στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This