Ριάλιτι μαγειρικής, τηλεπαιχνίδια, ενημερωτικές εκπομπές και σειρές μυθοπλασίας ρίχνονται στη μάχη της τηλεθέασης

Must Read

Πρεμιέρες, μέρος τρίτον! Tη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, και φυσικά και μέχρι το τέλος του μήνα ίσως και αρχές Οκτωβρίου, τα κανάλια θα σηκώνουν την αυλαία τους για να καλωσορίζουν πρωινά ψυχαγωγικά μαγκαζίνο, τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι μαγειρικής, σειρές μυθοπλασίας, ενημερωτικές εκπομπές και ό,τι θελήσει η ψυχούλα σας.

Όρεξη να έχετε και να κάνετε ζάπινγκ. Με τον φόβο της πανδημίας και μιας πιθανής καραντίνας τα κανάλια αρχίζουν μέσα στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου σχεδόν όλες τις φιλόδοξες παραγωγές τους και ετοιμάζονται και για τον χειμώνα του 2022!

Γιατί, ό,τι και να γίνει, ακόμη και με μεταλλάξεις, η εγχώρια TV θα φροντίσει για την ψυχαγωγία σας και την ενημέρωση, αλλά και για να μπαίνουν στον κορβανά της ευρώ. Γιατί, ως γνωστόν, τα ιδιωτικά κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα και φέτος με τον ανταγωνισμό έγιναν δυνατές μεταγραφές που κόστισαν ακριβά!

ALPHA

Είστε έτοιμοι; H «Super Κατερίνα» έρχεται από τη Δευτέρα στις 10.00 με φόρα, με την παρουσιάστρια να υποδέχεται τους τηλεθεατές με κέφι για να κάνει ακόμη πιο όμορφα τα πρωινά τους. Λαμπερή, αισιόδοξη και ακομπλεξάριστη, η Κατερίνα Καινούργιου είναι πανέτοιμη για το καθημερινό πρωινό ραντεβού της.

Στο πλάι της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος συνθέτουν την ομάδα που θα κάνει κάθε ημέρα μας «καινούργια». Για τρεις ώρες η super παρέα θα μας κρατά συντροφιά με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz.

Μαζί τους, ο Χάρης Λεμπιδάκης με αποκλειστικά ρεπορτάζ και η Έλενα Πολυκάρπου, η οποία θα μεταφέρει πάντα πρώτη σούπερ ειδήσεις. Η Μάρα Μεϊμαρίδη θα «μαγεύει» την ομάδα προσφέροντας ουσιαστικές συμβουλές σχέσεων και κυρίως ζωής, με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

Και πώς θα γίνεται πιο νόστιμη η ημέρα; Με την Κατερίνα Λένη! Από την άλλη, ο μοναδικός Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρίσκεται μαζί τους με την έμπειρη ματιά του και το πάντα καυστικό σχόλιό του. Και όλα αυτά με τη σφραγίδα του Project Manager της εκπομπής Θέμη Μάλλη.

ΣΚΑΪ

Στο κανάλι του Φαλήρου το «Καλό μεσημεράκι» επιστρέφει και αυτό δριμύτερο τη Δευτέρα στις 15.00 και για δύο ώρες καθημερινά οι τηλεθεατές θα έχουν πάρτι! Ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται με φόρα με τη γνωστή παρέα στο πλευρό του, στην πιο «theatrale» εκπομπή της τηλεόρασης, έχοντας φυσικά μαζί του τη Βάνια (Ματίνα Νικολάου) και τους Alcatrash.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 16.50 η εκπομπή μαγειρικής «Κάτι ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κάθε εβδομάδα θα μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες που μας ανοίγουν το σπίτι και την κουζίνα τους. Σκοπός τους είναι να εντυπωσιάσουν τους συμπαίκτες τους με το μενού που θα ετοιμάσουν, να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας αλλά και 2.500 ευρώ.

ANT1

Η Ζέτα Μακρυπούλια για 5η χρονιά κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση και… ο χρόνος αρχίζει από «Rouk Zouk»! Από τη Δευτέρα και καθημερινά στις 15.00 η φρεσκοχωρισμένη Ζέτα θα προσγειώνεται στο πλατό με σκοπό να χαρίσει στους τηλεθεατές ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου.

Στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής οι φετινές ομάδες θα δοκιμαστούν σε παλιά και αγαπημένα, αλλά και σε δύο ολοκαίνουργια παιχνίδια, πολύ πρωτότυπα και εξίσου διασκεδαστικά. Πρόκειται για το «Emoji», ένα hi-tech παιχνίδι σκέψης και παρατηρητικότητας, και το «Τραγούδι με ακουστικά», στο οποίο οι παίκτες τεστάρουν τις γνώσεις τους στο τραγούδι.

Στις 17.45, όμως, έρχεται και το «5×5» με τον Μάρκο Σεφερλή για δεύτερη χρονιά! Κάθε απόγευμα, δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από πέντε μέλη καθεμία, μαντεύουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις σε καθημερινές, απλές ερωτήσεις. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Η νικήτρια οικογένεια έχει το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, και μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Μετά το πολύ επιτυχημένο «ταξίδι» του από τον Έβρο έως την Κρήτη, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων επιστρέφει στη βάση του μέχρι νεωτέρας… Από τις 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 18.45, τα ηνία της ενημέρωσης αναλαμβάνει, σε ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο στούντιο, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος με το κύρος και την αξιοπιστία του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Στο δελτίο θα παρεμβαίνουν με το ρεπορτάζ και τα σχόλιά τους οι Αντώνης Δελλατόλας, Κάτια Μακρή και Γιάννης Μιχελάκης.

Μετά τις ειδήσεις επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, και συγκεκριμένα στις 20.00, ο «Ήλιος», η καθημερινή δραματική σειρά που έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης στη ζώνη προβολής της για τη σεζόν 2020-2021.

Και για επιδόρπιο τη Δευτέρα το κανάλι του Αμαρουσίου ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης το ριάλιτι μαγειρικής «Game οf Chefs» με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τους Αγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Ανταμ Κοντοβάς να κάθονται στη θέση των κριτών.

OPEN

«Νόστιμη» πρεμιέρα έρχεται και στο Open! Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή μαγειρικής «Κάθε μέρα Chef» κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 15.30.

Σε κάθε εκπομπή ο Βαγγέλης Δρίσκας θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «Τι θα μαγειρέψω σήμερα;», θα ανακαλύπτει τις πιο ξεχωριστές συνταγές από την ελληνική κουζίνα και θα προτείνει νόστιμα και υγιεινά πιάτα ακόμη και για το κυριακάτικο τραπέζι.

Επίσης σε κάθε επεισόδιο θα έχει μια γλυκιά ιδέα για αρχάριους και προχωρημένους στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους», ενώ θα ταξιδεύει στις κουζίνες του κόσμου με τα «Αγαπημένα έθνικ» και θα δίνει λύσεις για τις ξεχωριστές διατροφικές ομάδες στην ενότητα «Μαγειρεύοντας χωρίς…».

ΜEGA

Η «Ελένη» επιστρέφει στο Mega, ύστερα από ένα συγκινητικό φινάλε στον Αlpha και έναν χρόνο απουσίας από την TV, φωνάζοντας στην πρεμιέρα την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου (τι πρωτότυπο!) για να τραγουδήσει προφανώς την «Εξαψη» σε στίχους του ιδιοκτήτη του καναλιού Βαγγέλη Μαρινάκη και να αρχίσουν όλοι τούς χορούς.

Στο πλατό η Ελένη Μενεγάκη θα έχει τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Σάββα Πούμπουρα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ την… κουτάλα στην εκπομπή θα πιάνει ο chef Νικόλας Σακελλαρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This