Η Καίτη Γαρμπή ισοπέδωσε την Σάσα Σταμάτη για τα αίσχη στο J2US! (video)

Προσέβαλε το πανελλήνιο!

Must Read

Ρεσιτάλ αθλιότητας έδωσε η Σάσα Σταμάτη στην πρεμιέρα του J2US.
Αφού προσέβαλε με σχολή άμα λίστα προσωπικού χαρακτήρα τους κριτές, έκανε και πλακίτσα με το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή!

Το αποτέλεσμα ήταν να εξοργιστούν άπαντες. Και να της απαντήσουν στο κατάλληλο ύφος, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Η Καίτη Γαρμπή όμως, προσβεβλημένη όπως και κάθε νοήμων άνθρωπος που παρακολουθούσε το show εκείνη τη στιγμή (δεν ήταν παρούσα… δυστυχώς!) την έβαλε στη θέση της γράφοντας: “Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω ολες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου”;

Η υποκουλτούρα και η αναξιοπρέπεια που μαστίζει την ελληνική τηλεόραση, αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της ίδιας της κοινωνίας. Και παρουσίες όπως αυτή της Σάσας Σταμάτη, επιτείνουν τον κατήφορο. Καλό θα είναι λοιπόν οι Έλληνες να πιάσουν το τηλεκοντρόλ και να δείξουν έμπρακτα την αποδοκιμασία τους σε αυτά τα φαινόμενα που προσβάλλουν όλους μας.

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This