O Γιώργος Θεοφάνους και οι τραγουδιστές που κατά καιρούς έχει συνεργαστεί μαζί τους στο Open

Το πρότζεκτ που έχει στα σκαριά ο μουσικοσυνθέτης!

Must Read

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δίνει συνεχώς στο κοινό νέο πρόγραμμα και κλείνει ψυχαγωγικά προγράμματα με καλλιτέχνες και παρουσιαστές πρώτης γραμμής. Μετά τον Θέμη Γεωργαντά -που, όπως ακούγεται, θα αναλάβει ένα τοκ σόου στη μεταμεσονύχτια ζώνη του Open-, ο Γιώργος Θεοφάνους ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση με δική του μουσική εκπομπή στη late night ζώνη!

Ο συνθέτης μεγάλων επιτυχιών στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε πολλές κριτικές επιτροπές διάφορων τάλεντ σόου, ακόμη και για λιλιπούτειους καλλιτέχνες, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε τον ρόλο coach στο μουσικό σόου «Just the 2 Us», όταν έβγαινε από τη συχνότητα του Open. Ωστόσο, ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει τη δική του εκπομπή, η οποία θα βασίζεται πάνω σε δική του ιδέα.

Το πρότζεκτ, λοιπόν, θα αφορά τον ίδιο τον μουσικοσυνθέτη και τη μουσική του διαδρομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Θεοφάνους θα καλεί τραγουδιστές που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του και θα γίνονται όλοι μαζί στο στούντιο μια ωραία μουσική παρέα. Ως γνωστόν, ο κατάλογος των καλλιτεχνών που έχουν συνεργαστεί μαζί του όχι απλά είναι μακρύς, αλλά και λαμπερός, καθώς ο ίδιος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου. Οι καλλιτέχνες θα εμφανίζονται στην εκπομπή και οι μαθητές από το μουσικό εργαστήρι που διατηρεί σε Ελλάδα και Κύπρο ο μουσικοσυνθέτης θα ερμηνεύουν τραγούδια τους και στη συνέχεια θα κρίνονται από τον φιλοξενούμενο.

Πρόκειται για μια εκπομπή που συνδυάζει το τάλεντ σόου με το τοκ σόου και, αν όλα πάνε καλά, θα γεμίσει με μελωδίες την οθόνη μας. Οι υπογραφές μπορεί να μην έχουν πέσει ακόμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά όλα δείχνουν να είναι σε πολύ καλό δρόμο. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει συνεργαστεί με τραγουδιστές όπως οι Γιάννης Πλούταρχος, Μαρινέλλα, Γιώργος Νταλάρας, Χαρούλα Αλεξίου, Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Ρέμος, Πασχάλης Τερζής, Γλυκερία, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Βέρτης, Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Χρήστος Δάντης, Στέλιος Ρόκκος και πολλοί άλλοι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This