Αγγελική Νικολούλη: Τι αποκάλυψε στην «Ελένη» για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (video)

«Μιλούσε για τη γυναίκα του και δεν αναφερόταν στο "η σύζυγος μου" (...) δεν μου έλεγε ποτέ "η Καρολάιν"», σχολίασε η πολύπειρη δημοσιογράφος

Must Read

Στο έκτακτο, όσο και αποχαιρετιστήριο, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, «Φως στο Τούνελ» στον ALPHA, αναφέρθηκε εκτενώς η Αγγελική Νικολούλη, ούσα καλεσμένη στην Ελένης Μενεγάκη, το οποίο είχε ως θέμα του την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

«Ήταν μια εκπομπή όπου έγινε χαμός», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, με την Αγγελική Νικολούλη να διευκρινίζει πως η εν λόγω εκπομπή είχε βγει εκτάκτως στον «αέρα», ακολουθώντας την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πως σκότωσε την Καρολάιν. «Υπήρχε λόγος που έκανα την έκτακτη εκπομπή, γιατί συνέλαβαν τον πιλότο στα Γλυκά Νερά. Βρήκαν τα στοιχεία αυτά που δεν μπορούσαν να τα βρουν από τις πρώτες ημέρες και είναι λογικό. Τα εργαστήρια “μίλησαν” εκεί και όχι τόσο, αν θέλεις, το κριτήριο των έμπειρων αστυνόμων. Μέσα σε 40 μέρες είχαμε και την εξιχνίαση. Δεν το συναντάμε εύκολα αυτό. Έκανα μια έκτακτη εκπομπή και είχα και τις συνομιλίες μαζί του μέσω μηνυμάτων, γιατί ενώ προσπαθούσα να τον δω από κοντά και είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι, να ανέβουμε πάνω στη σοφίτα και να τον δω εκεί και να μου μιλήσει εκεί στο χώρο που υποτίθεται ότι είχαν μπει οι ληστές και είχαν σκοτώσει τη γυναίκα του, κάτι τέτοιο δεν έγινε», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

Το ότι ο πιλότος απέφευγε «όπως ο διάβολος το λιβάνι» να συναντηθεί με την Αγγελική Νικολούλη στο σπίτι στα Γλυκά Νερά που άφησε την τελευταία της πνοή η Καρολάιν, υπογράμμισε η δημοσιογράφος στην Ελένη Μενεγάκη. «Το απέφευγε σαν ο διάβολος το λιβάνι. Από εκεί και πέρα μιλάγαμε στα μηνύματα, αλλά είχα καταλάβει πολλά. Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

«Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα»

«Ελένη μου, τώρα εγώ δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα, αλλά ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο που ξαφνικά τον βλέπεις μπροστά σου και που έχει πείσει ακόμα και τις αρχές ότι έχουν εισβάλει ληστές σπίτι του και σκότωσαν τη γυναίκα του, ότι ο ίδιος βίωσε αυτό το μαρτύριο να βγω εγώ και να πω ότι μπορεί να είναι ο δράστης. Τον πήγαινα σιγά – σιγά και “πάγωνα” και την εικόνα του, έβλεπα την έκφραση του. Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα.

»Κατ’ αρχήν μιλούσε για τη γυναίκα του και δεν αναφερόταν στο “η σύζυγος μου” ή το όνομα της. Τίποτα, ποτέ. Και στα μηνύματα που είχαμε, δεν μου έλεγε ποτέ “η Καρολάιν”. Αυτό με είχε εντυπωσιάσει. Μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και εκεί είδα και το άλλο του πρόσωπο, “έπεσε η μάσκα”. Εκεί κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του πάνω αλλάζει», κατέληξε η δημοφιλής δημοσιογράφος και ερευνήτρια.

  • Δείτε τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη στην «Ελένη»:

https://youtu.be/shctbMsrljM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This