Κανάκης Vs Πορτοσάλτε: «Πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός» (video)

«Παρακαλούμε την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε, αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά».

Must Read

Αναφερόμενος στην υπόθεση του θανάτου του ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σκοτώθηκε  όταν τον παρέσυρε 21χρονος που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έχοντας παραβιάσει τον μισό ΚΟΚ, ο Αντώνης Κανάκης μέσω του Ράδιο Αρβύλα στηλίτευσε την αναφορά του Άρη Πορτοσάλτε για τους διανομείς, μια ημέρα μετά την απώλεια του 47χρονου.

«Ο άνθρωπος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και περνούσε με κόκκινο τα φανάρια, τον άφησαν ελεύθερο. Πόσο ενδιαφέρον έχει δημοσιογραφικά αυτό; Και από όλα αυτά, η αιχμηρή ματιά του Πορτοσάλτε που έκανε αυτό το σχόλιο…», είπε ο Κανάκης πριν παιχτεί το βίντεο με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να σχολιάζει την συμπεριφορά των διανομέων.

Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις, ο εκ των παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα, σχολίασε: «Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά. Είναι απαραίτητη στη ζωή μας…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This