Ο «Εκατομμυριούχος» θέλει τον… Star του με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Oλοκληρώνει το colpo grosso για το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι το κανάλι που μπήκε «σφήνα» στον ΑΝΤ1!

Must Read

Το τοπίο γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστικό στη μικρή οθόνη! Η καθυστέρηση προβολής του ιστορικού τηλεπαιχνιδιού στον ΑΝΤ1 «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το 2022 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπως έγραψε χθες η «Espresso», φέρνει στο προσκήνιο ως ισότιμο διεκδικητή το Star και… οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Δύο κανάλια, ένα ιστορικό τηλεπαιχνίδι και στη μέση δύο παρουσιαστές! O ηθοποιός παρουσιαστής, παρά την πρόταση που είχε δεχτεί από το Open για να κάνει comeback με το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», όπως όλα δείχνουν (αφού αρνήθηκε την πρόταση του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη) ίσως να προσγειωθεί στο πλατό του «Εκατομμυριούχου», με το παρασκήνιο αναφορικά με το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι να δίνει και να παίρνει!

Για την ιστορία, τα δικαιώματα του παιχνιδιού ανήκουν στην εταιρία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος είχε έρθει σε αρχική συμφωνία με τον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο, άργησε να αρχίσει την προετοιμασία της εκπομπής, μην μπορώντας να δώσει ακριβές χρονικό πλαίσιο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα τη νέα χρονιά.
Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι δεν μπορούν να αξιοποιήσουν σε τρεις τηλεοπτικές παραγωγές τον Γρηγόρη ΑρναούτογλουΤhe 2night show», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «Eκατομμυριούχος»-, γιατί θα κριθεί η έκθεσή του υπερβολική!

Την κατάσταση αυτή αντιλήφθηκε το Star, το οποίο μπήκε «σφήνα» και προτίθεται να βγάλει αυτό το συγκεκριμένο φορμάτ τάχιστα. Και κάπου εκεί εμφανίστηκε και ένα παλιός γνώριμος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που έχει ταυτιστεί με τον «Εκατομμυριούχο» και για το κανάλι είναι ένα μεγάλο στοίχημα για να τον αποκτήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This