Στις… φυλακές «Ο φίλος» της κόρης του Αθερίδη

μια νέα σειρά με την υπογραφή της κόρης του Αθερίδη και με φόντο... κάποιες φυλακές!

Must Read

Ε, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει! Η Φωτεινή Αθερίδου, η μονάκριβη κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα, με μπαμπά ηθοποιό και μητέρα συγγραφέα – σκηνοθέτιδα είχε μέλλον προδιαγεγραμμένο.

Η Φωτεινή σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» και την έχουμε απολαύσει και στην τηλεόραση, στην κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Για το υποκριτικό της ταλέντο δεν υπάρχει αμφιβολία, αυτό όμως που δεν είχαν εντοπίσει ούτε οι γονείς της ήταν το συγγραφικό της ταλέντο!

Έτσι, μια νέα σειρά με την υπογραφή της Φωτεινής και με φόντο… κάποιες φυλακές θα δούμε σύντομα από την κόρη του Αθερίδη, η οποία αυτή την περίοδο προσέχει τον μικρό της γιο, τον Θοδωρή, αλλά το έχει ρίξει και στη συγγραφή. Μπορεί, λοιπόν, η τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο στα γραφεία των καναλιών καταφθάνουν συνεχώς νέες προτάσεις για σίριαλ. Μεταξύ αυτών είναι και ένα σίριαλ με τίτλο «Ο φίλος», σε σενάριο Φωτεινής Αθερίδου και σκηνοθεσία Σέργιου Κωνσταντινίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία διαδραματίζεται στις φυλακές και ένα από τα πρόσωπα που πολιορκείται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This