Δεν έχει τέλος η κόντρα Κανάκη – ΣΚΑΪ

Must Read

Δεν άρεσε, καταπώς φαίνεται, η κριτική που έκαναν ο Αντώνης Κανάκης και το «Ράδιο Αρβύλα» στον Σκάι για τη διαρροή του ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές τον Πέτσα και την Ανχελίτα στο σπίτι του «Big Brother».

Οι ιθύνοντες του καναλιού έστειλαν εξώδικο στην ομάδα της εκπομπής και στον ΑΝΤ1 επειδή έπαιξαν (με επεξεργασία) μέρος του βίντεο του «Big Brother» που είχε διαρρεύσει στο internet μέσα από το control room της παραγωγής!

Ο Κανάκης και οι υπόλοιποι με το ύφος της σάτιρας που τους διακρίνει δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο τον ξεπεσμό ανθρώπων της παραγωγής που έκαναν ρόμπα στο πανελλήνιο τους δύο παίκτες του «Μεγάλο Αδελφού», όμως στον Σκάι ένιωσαν «θιγμένοι» και έτσι απέστειλαν εξώδικο, αναθερμαίνοντας την κόντρα με την τηλεοπτική παρέα από τη Θεσσαλονίκη!

Πάντως, όπως ακούγεται έντονα και στον ΑΝΤ1, δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια και θα ανταπαντήσουν στον Σκάι με εξώδικο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάολα και Παολίνα ντύθηκαν Ινδιάνες και είχαν πραγματικά πετυχημένες στολές

Η Πάολα και η κόρη της Παολίνα γιόρτασαν μαζί την τελευταία Αποκριά στην ιδιαίτερη πατρίδα τους στο καρναβάλι που...

More Articles Like This