Η αδελφή και η μητέρα του Καραϊβάζ έστειλαν εξώδικο στην Ζήνα Κουτσελίνη

Μέσω του ασκούμενου δικηγόρου και πρώην συνεργάτη της εκπομπής, Σπύρου Χαριτάτου

Must Read

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος που ξεκίνησε πάνω από τον «τάφο» του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, με την οικογένειά του και την παραγωγή της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» να έρχονται σε ρήξη.

Σήμερα, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, προβλήθηκε το εξώδικο που έστειλαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή, μέσω της δικηγόρου τους Ρόης Παυλέα και του ασκούμενου δικηγόρου Σπύρου Χαριτάτου, ο οποίος ήταν πρώην συνεργάτης της εκπομπής.

Οι δυο γυναίκες είχαν γνωρίσει τον Σπύρο Χαριτάτο πριν από έναν χρόνο και στη συνέχεια ζήτησαν να τις εκπροσωπήσει μέσω της δικηγόρου με την οποία συνεργάζεται ως ασκούμενος δικηγόρος.

Πριν από μερικές ημέρες, η Ζήνα Κουτσελίνη «άδειασε» τον πρώην συνεργάτη της, υποστηρίζοντας ότι ο ο δημοσιογράφος πλησίασε τη μητέρα και την αδελφή του δολοφονημένου δημοσιογράφου, προκειμένου να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση για αυτοπροβολή. Τον κάλεσε μάλιστα να παραιτηθεί από την εκπροσώπηση. Μάλιστα, στην εκπομπή τότε είχε εμφανιστεί και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της συζύγου του Καραϊβάζ, ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος σχολίασε ότι η ανακοίνωση που εκδόθηκε δημιουργεί εσφαλμένη εντύπωση ότι η οικογένεια του δολοφονημένου έχει χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα», αφού φέρεται απευθύνθηκαν σε διαφορετικούς δικηγόρους για την υπόθεση.

Η παρουσιάστρια, μετά την προβολή του εξώδικού ανέφερε φανερά εκνευρισμένη: «Να σας πω ότι η σύζυγος και ο γιος του Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Χαριτάτος και ο Γιώργος ήταν φίλοι αν μπορεί ο Χαριτάτος να αποδείξει ότι είχαν βγει έξω έστω και μία φορά για καφέ, τα λέω αυτολεξεί…» ισχυρίστηκε.

https://vimeo.com/651098309

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This