«Γιοκ» για φέτος το «Survivor Πανόραμα» με τη Σπυροπούλου! Μόνο στο «Love it» της Μαλέσκου «υλικό» από το reality επιβίωσης

Ο Σκάι θέλει να δώσει «ανάσα ζωής» στην εκπομπή της που κάνει... χαμηλές πτήσεις

Must Read

H Iώαννα Μαλέσκου «έφαγε» και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκτός από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Δεν πάνε να… σκάνε διαρκώς χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης για το «Love it» της ξανθομαλούσας παρουσιάστριας, ο Σκάι συνεχίζει να τη στηρίζει γιατί μάλλον το συμβόλαιό της είναι οικονομικό και συμφέρει, ενώ φαίνεται να της δίνουν επιπλέον ώρες στον αέρα με τις ίδιες απολαβές και εκείνη να μη διαμαρτύρεται.

Πάντως, στελέχη του καναλιού έχουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις το προσεχές διάστημα! Σε μια από αυτές, μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως κερδίζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με φόντο το «Survivor» και τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κανάλι του Φαλήρου πάρθηκε οριστικά η απόφαση να μην υπάρχει στο πρόγραμμα φέτος το «Survivor Πανόραμα» (με όσα θα γίνονται στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης) με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μια και θέλουν να δώσουν ένα… χέρι βοηθείας στο «Love It».

Χωρίς την πραγματοποίηση της εκπομπής «Survivor Πανόραμα», η παραγωγή της Ιωάννας Μαλέσκου θα έχει καταλυτικό ρόλο στην αναπαραγωγή υλικού από το «Survivor», κάτι που ευελπιστούν στο κανάλι ότι θα βοηθήσει στην τηλεθέαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Από την άλλη μεριά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν φαίνεται ότι έχει «χαλαστεί» από την απόφαση του σταθμού να μην παρουσιάσει το «Survivor Πανόραμα», καθώς έχει γεμάτο πρόγραμμα με τα γυρίσματα της εκπομπής «Κάτι ξαναψήνεται».

Έτσι, το «Love it» θα έχει βασικό ρόλο στην προώθηση του reality επιβίωσης και θα φιλοξενεί αποκλειστικό υλικό αλλά και καλεσμένους, την ώρα πάντως που ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάνει αγώνα δρόμου για να βρει διασήμους, μια και η πρεμιέρα της 26ης Δεκεμβρίου πλησιάζει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στέλλα Γεωργιάδου: Η συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο που εκείνος «έκρυβε»

Η Στέλλα Γεωργιάδου ήταν από τις ερμηνεύτριες που σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του 1990. Τα τελευταία χρόνια...

More Articles Like This