Με κορωνοϊό ο διπλοεμβολιασμένος δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Λασκαράτος

Σήμερα είχε προγραμματίσει να κάνει και την τρίτη δόση, αλλά τον πρόλαβε ο ιός.

Must Read

Σε καραντίνα βρίσκεται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ1 Κώστας Λασκαράτος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σήμερα είναι η 5η μέρα και όπως είπε ο ίδιος, είχε προγραμματίσει μάλιστα να κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου, αλλά τον πρόλαβε ο ιός.

«Ήμουν ένας άνθρωπος που πρόσεχε και με τα εμβόλια και τις μάσκες. Η μάσκα δεν έβγαινε από το πρόσωπό μου στο γραφείο. Πρόσεχα πάρα πολύ. Έχει προκύψει αυτό το ζήτημα ότι είμαστε πιο χαλαροί, με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Πέρσι όταν ερχόσουν σε επαφή με κρούσμα, έμενες 14 ημέρες καραντίνα» δήλωσε στην εκπομπή Happy Day.

Και περιέγραψε: «Τη δεύτερη μέρα ανέβασα υψηλό πυρετό για περίπου 4 ώρες, ενώ σήμερα, την 5η ημέρα, είμαι απύρετος. Συμπτώματα δεν είχα μέχρι που έκανα το rapid test, αλλά ποιος ξέρει από πού κόλλησα; Ήμουν σπίτι – δουλειά, δουλειά – σπίτι. Σπίτι δεν κόλλησα, αλλά δεν έχει σημασία που κόλλησες. Είναι αρκετά μεγάλη η διασπορά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This