Γιώργος Μαυρίδης: Νέα εκπομπή στο OPEN με θέματα αλληλεγγύης και εθελοντισμού

«Into Your Heart» από... καρδιάς!

Must Read

Ο Γιώργος Μαυρίδης έρχεται στο OPEN, κάνοντας πρεμιέρα την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 20.00, με μια εκπομπή που βγαίνει βαθιά μέσα από την καρδιά. Πώς μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης μπορεί να ευαισθητοποιήσει και να ενώσει διαφορετικούς ανθρώπους για έναν κοινό σκοπό;

Το «Into Your Heart» δείχνει αυτό που ίσως φαντάζει απλό, αλλά είναι και δύσκολο ταυτόχρονα: τη συλλογική προσπάθεια, που γιατρεύει τις πληγές και κάνει πάντα τη διαφορά.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει: «Σε καθεμιά από τις τέσσερις εκπομπές του κύκλου, ο Γιώργος Μαυρίδης επισκέπτεται τόπους, δομές, φορείς και συλλόγους που βρίσκονται σε ανάγκη και σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες από τον κατασκευαστικό κλάδο, προχωράει σε μεγάλες ανακατασκευές και σε έργα που ανακουφίζουν τη ζωή των συνανθρώπων μας. Με τη βοήθεια των ακούραστων εθελοντών, που δίνουν τους δικούς τους αγώνες καθημερινά για να βοηθήσουν όπου υπάρχει ανάγκη, όλα ζωντανεύουν ξανά, καθώς το όνειρο γίνεται πράξη και κάθε εκπομπή αφήνει πίσω της ένα ουσιαστικό έργο αγάπης και αλληλοβοήθειας».

Nα σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης σκηνοθετεί και τα τέσσερα επεισόδια του «Into Your Heart», όπου όλες οι γενιές της κοινωνίας μας, ενωμένες, μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και να τον ομορφύνουν, δίνοντας το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This