Αιχμάλωτοι του Ατζούν οι παίκτες του Survivor

Αυστηρές ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών του «Survivor»! Απαγορεύονται οι οικειοθελείς αποχωρήσεις και τα spoilers

Must Read

Όποιος έχει καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι! «Δεν θα δίνετε πληροφορίες εκτός Σκάι και δεν θα φύγετε οικειοθελώς από τον Αγιο Δομίνικο επειδή απλά κουραστήκατε, αλλά μόνο με χαρτί γιατρού και με τη βούλα ψυχολόγου». Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δείχνει τα δόντια του στους Ελληνες παίκτες του «Survivor» για να μην έχει τα παρατράγουδα του περσινού κύκλου με τις αλλεπάλληλες αποχωρήσεις, που του κόστισαν σε τηλεθέαση αλλά και σε διαφήμιση, αφού ο καθένας έκανε ό,τι του ερχόταν στο κεφάλι, βάζοντας «φωτιά» στην παραγωγή!

Λίγες μόνο ημέρες μένουν πλέον για την πρεμιέρα του reality επιβίωσης στον Σκάι και επειδή ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί τρέμει και τη σκιά του, αποφάσισε αυστηρότερα μέτρα και ρήτρες φέτος στα συμβόλαια των παικτών για να μην υπάρξουν οικειοθελείς αποχωρήσεις στο «Survivor», όπως εκείνη του James Καφετζή!

Αυτοί οι περιορισμοί αφορούν τους Μαχητές αλλά και τους Διάσημους. Επιπλέον, όπως ακούγεται στον Σκάι, για να αποφευχθούν διαρροές, τα λεγόμενα spoiler, η εντολή του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ότι όποιος μιλήσει και αποκαλύψει κάτι πριν από την αναχώρησή του θα αποβάλλεται και θα αντικαθίσταται από τον επόμενο παίκτη.

Ένας ακόμη όρος που «δένει» τους παίκτες, Διάσημους και Μαχητές, είναι ότι κανείς δεν θα πρέπει να μιλά ή να δίνει πληροφορίες σε οποιοδήποτε ραδιοτηλεοπτικό μέσο χωρίς την άδεια της παραγωγής. Ο όρος αυτός ισχύει και για τους συγγενείς πρώτου βαθμού, για όλη τη διάρκεια που ο παίκτης θα βρίσκεται στο παιχνίδι. Η παραγωγή θέλει να διαφυλάξει τις διαρροές για το παιχνίδι με οποιονδήποτε τρόπο.

Την ίδια ώρα, ίλιγγο προκαλούν και τα αστρονομικά ποσά που φαίνεται να αναγράφονται στις επιταγές που θα εξαργυρώσουν οι διάσημοι μετά τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, αν ισχύει βέβαια κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται για παιχνίδι εντυπώσεων από τον Σκάι. Μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, σε πολύ στενό κύκλο συνεργατών εξέφρασε την επιθυμία του στη μέση του παιχνιδιού να εισέλθουν παίκτες από τα προηγούμενα «Survivor», που για να ταξιδέψουν στον Αγιο Δομίνικο θα υπογράψουν συμβόλαιο με τέσσερα και πέντε (!) μηδενικά στην επιταγή τους.

Πάντως, φέτος θα υπάρξει μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων και προσωπικοτήτων, αφού θα συνυπάρξουν ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα αλλά και… σεφ!

Στον Αγιο Δομίνικο, λοιπόν, όπως έχει γράψει ήδη η «Espresso», θα βρεθούν ο σεφ Απόστολος Ρουβάς, ενώ Βαλάντης και Ελισάβετ Σπανού θα… εκπροσωπήσουν το ελληνικό πεντάγραμμο. Στο «Survivor» θα δούμε ακόμα τη Βρισηίδα Ανδριώτου, που τη γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks». Από την ίδια εκπομπή προέρχεται και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία θα ταξιδέψει μέχρι την Καραϊβική. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ηθοποιούς Γιάννη Χατζηγεωργίου και Μυριέλλα Κουρεντή, όπως φυσικά και τον Θανάση Βισκαδουράκη, οι οποίοι άφησαν στα κρύα του λουτρού θεατρικές παραστάσεις για να φάνε καρύδες. Η λίστα των διάσημων στο «Survivor» φαίνεται πως κλείνει με την αθλήτρια του kick boxing Αθηνά Ευμορφιάδη, αλλά και τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Κατσούλης-Ρουμελιώτη φαβορί για το «Πανόραμα» του Αγίου Δομίνικου παρά τις… ενστάσεις της «Ms Love It»

Για την πρεμιέρα του «Survivor» ετοιμάζεται πυρετωδώς και η ομάδα του «Love It», και υπάρχει διχογνωμία ανάμεσα στη Μαλέσκου και στον Σκάι.

H εκπομπή, ως γνωστόν, θα μεγαλώσει σε διάρκεια, έτσι ώστε να περιλαμβάνει μια νέα ενότητα με τίτλο «Survivor Πανόραμα», με ειδήσεις και backstage υλικό από τον Αγιο Δομίνικο. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, το κανάλι θέλει την παρουσίαση της νέας ενότητας να αναλάβει ο περσινός νικητής του reality Σάκης Κατσούλης μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Κάπου εκεί το πράγμα φαίνεται να κολλάει, αφού η Μαλέσκου βάζει «βέτο» για μόνιμη παρουσία του ζευγαριού που θα της κλέβει την πρωτοκαθεδρία. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει προτείνει στους ιθύνοντες του καναλιού, όπως ακούγεται, το «Survivor Πανόραμα» να μην έχει σταθερά πρόσωπα στον σχολιασμό, αλλά να φιλοξενεί πρώην παίκτες του reality επιβίωσης. Ιδωμεν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This