Γιάννα Παπαδάκου: Αυτός γνώριζε το ταξίδι μου και την συνέντευξη με τον Φαλτσιανί!

Αυτοί που έβαλαν το χέρι στο μέλι, διώκουν όσους προστάτευσαν το δημόσιο συμφέρον!

Must Read

Συγκλονιστική και άκρως αποκαλυπτική η συνέντευξη της Γιάννας Παπαδάκου χθες το βράδυ στην Αναστασία Γιάμαλη.
Η γνωστή δημοσιογράφος που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα επειδή με τα ρεπορτάζ της ξεσκέπασε άγνωστες πτυχές του σκανδάλου φοροδιαφυγής μέσω της λίστας Λαγκάρντ αλλά και του σκανδάλου Novartis, αποκάλυψε για πρώτη φορά ποιος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που γνώριζε για την δημοσιογραφική της αποστολή που κατέληξε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες: Την συνέντευξη Φαλτσιανί!

Είναι η συνέντευξη που είχε δημοσιευθεί στο Βήμα, και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, καθώς αποκάλυπτε το άγνωστο παρασκήνιο της ελληνικής φοροδιαφυγής αλλά και της επιχειρηματικής διαπλοκής. Ο μοναδικός άνθρωπος λοιπόν που γνώριζε, ενέκρινε και χρηματοδότησε την συγκεκριμένη δημοσιογραφική αποστολή της Γιάννας Παπαδάκου, δεν ήταν κανένας Παπαγγελόπουλος, αλλά ο τότε εκδότης Σταύρος Ψυχάρης!

Για όσους γνωρίζουν, ο Σταύρος Ψυχάρης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να βλάψει τον Αντώνη Σαμαρά, διότι διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις.

Η Γιάννα Παπαδάκου μάλιστα ξεκαθάρισε ότι η έρευνα της για την λίστα Λαγκάρντ και τους έλληνες πρωταγωνιστές της είχε ξεκινήσει το 2012, τότε δηλαδή που ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ήταν ένας συνταξιούχος χωρίς καμία θεσμική θέση και εμπλοκή.

Θα ήταν γελοίο κάποιος να πιστέψει ότι η Παπαδάκου είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση με τον Παπαγγελόπουλο το 2012, επειδή θα γινόταν υπουργός το 2015!

Μάλιστα, ένας από τους επιχειρηματίες που έχουν στραφεί κατά της Γιάννας Παπαδάκου ως δήθεν μέλος εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό τον Παπαγγελόπουλο, παραπέμπεται σε δίκη τις επόμενες μέρες, επί Κυριάκου Μητσοτάκη δηλαδή, με την δίωξη να έχει γίνει το 2014! Επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά – Ευάγγελου Βενιζέλου δηλαδή!

Άλλη μία αποκάλυψη της Γιάννας Παπαδάκου που θα συζητηθεί, είναι ότι η Ελένη Ράικου είχε απόλυτη γνώση των εγγράφων του FBI που ενέπλεκαν πολιτικούς.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη και της αποκάλυψης της Γιάννας Παπαδάκου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This