Ο Alpha ετοιμάζει δύο μουσικές εκπομπές, ένα… ανατριχιαστικό παιχνίδι και μια νέα σειρά

Must Read

Το λαμπερό μουσικό σόου «J2US» μπορεί να ολοκληρώθηκε, ωστόσο o Alpha και ο Νίκος Κοκλώνης με την τηλεοπτική του εταιρία Barking Well Media «μαγειρεύουν» νέες μουσικές -και όχι μόνο- παραγωγές, τις οποίες θα αναθέσουν σε πολύ δημοφιλή και αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού. Τα προγράμματα αυτά, για να μη χαθεί ούτε μια μονάδα τηλεθέασης, θα προβληθούν στο δεύτερο μισό της σεζόν του καναλιού!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, πρόκειται να ξαναβγεί στον αέρα το μουσικό «Chart Show» με πολλές αλλαγές και νέα παρουσιάστρια, που δεν θα είναι άλλη από τη Δέσποινα Βανδή. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε παρουσιαστεί από τη Ναταλία Γερμανού πριν από μερικά χρόνια και πλέον θα μεταδίδεται στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου και θα έχει πολύ σασπένς.

Από την άλλη μεριά, θα αξιοποιηθεί και η Ναταλία Γερμανού από την Barking Well Media. Όπως ακούγεται, θα τη βλέπουμε σε… διπλό ταμπλό. Πέρα από το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Καλύτερα δε γίνεται θα παρουσιάζει ένα σόου που σχετίζεται με το τραγούδι. Αυτό δεν είναι άλλο, από το «Secret Song», το οποίο παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία ο Νίκος Αλιάγας στη Γαλλία και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο.

Το διαφορετικό σε αυτό το σόου είναι ότι δεν έχει διαγωνιστικό μέρος. Έντεκα επώνυμοι καλεσμένοι εμφανίζονται ένας ένας και γύρω από αυτούς στήνεται μια ενδιαφέρουσα έκπληξη.

Το συγκεκριμένο project το είχε εξασφαλίσει η ΕΡΤ το 2020, προτού αρχίσει η πανδημία, ωστόσο δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, με αποτέλεσμα τα δικαιώματα να τα πάρει ο Alpha.
Στην οθόνη του Alpha επανέρχεται και άλλο ένα παιχνίδι από τα παλιά. Αυτό δεν είναι άλλο από το… ανατριχιαστικό «Black οut», το οποίο παρουσίαζε η Νάντια Μπουλέ στον ΑΝΤ1. Για την παρουσίαση του παιχνιδιού έγιναν δοκιμαστικά σε πολλούς, μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Τσαλίκης, Λάουρα Νάργες, Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά όλα τελικά δείχνουν ότι ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας είναι πιο κοντά να αναλάβει τα ηνία του τηλεπαιχνιδιού με τα σκοτεινά δωμάτια.

Επίσης, ο Alpha θα επενδύσει και στην ελληνική μυθοπλασία. Ετοιμάζει διάφορες σειρές, αλλά αυτή που βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά στην υλοποίησή της είναι τα «Νεοκλασικά». H εν λόγω σειρά βασίζεται σε παλιές κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικά έργα που έχουν αγαπηθεί, όπως «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Η θεία από το Σικάγο», «Υπάρχει και φιλότιμο». Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα γύρω στον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This