Ιωάννα Μαλέσκου: Θα παίρνει πρωινό στο Star;

Την ώρα που το μέλλον της είναι αβέβαιο στον Σκάι, λόγω «χαμηλών πτήσεων» του «Love It», αρχίζουν να τη... γλυκοκοιτάζουν στο Star

Must Read

Μπορεί, όπως όλα δείχνουν, οι ημέρες της Ιωάννας Μαλέσκου στον Σκάι, και δη στην πρωινή ζώνη του καναλιού, να είναι μετρημένες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι μια ανάμνηση για την ελληνική τηλεόραση, μιας και στο Star καλοβλέπουν τη… δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά ως αντικαταστάτρια του διδύμου Γιώργου Καρτελιά και Ελίνας Παπίλα, που -όπως όλα δείχνουν- δεν θα τρώνε από τη νέα σεζόν «Breakfast @Star» στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, το τηλεοπτικό μέλλον της πρώην παρουσιάστριας του Kρήτη TV στον Σκάι είναι αβέβαιο, αφού το κανάλι δεν είναι ικανοποιημένο από τα ποσοστά τηλεθέασης που φέρνει με την εκπομπή της «Love It»!

Και αν η Μαλέσκου είναι… φούσκα που έσκασε για τον κανάλι του Φαλήρου, στο Star θεωρούν ότι έχει να δώσει πράγματα, κι έτσι αρχίζουν να τη γλυκοκοιτάζουν για το πρωινό! Και όλα αυτά μιας και θεωρείται ως ειλημμένη η απόφαση για διακοπή του πρωινού μαγκαζίνο «Breakfast@Star» στο τέλος της σεζόν, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης είναι ενίοτε μονοψήφια. Το εναλλακτικό και πάνω από όλα οικονομικό πρωινό με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές και θα μας αποχαιρετήσει οριστικά στα μέσα Ιουνίου. Έτσι τις τελευταίες ώρες στη μιντιακή αγορά ακούγεται ότι το Star θέλει την Ιωάννα Μαλέσκου να μετακομίζει βόρεια, αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για κάτι οριστικό.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, έχει ακουστεί και το όνομα της Βίκυς Καγιά, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η παρουσιάστρια του «Shopping Star» είναι αρνητική σε μια τέτοια πρόταση, αφού, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, δεν θα παρουσίαζε ξανά πρωινή εκπομπή. Βέβαια, να σημειωθεί ότι το Star έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του χορευτικού σόου «Dancing with the stars» για δύο σεζόν. Το συγκεκριμένο χορευτικό σόου αναμένεται να το δούμε και του χρόνου στις οθόνες μας με πολλές σημαντικές αλλαγές. Στο τιμόνι της παρουσίασης παραμένει η Βίκυ Καγιά, σε αντίθεση με την κριτική επιτροπή, που φαίνεται ότι την παίρνει… σίφουνας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This