Διπλή πρόταση Μανούσου Μανουσάκη στο Open

Must Read

Στην πιο δημιουργική και μεστή τηλεοπτική του φάση βρίσκεται ο Μανούσος Μανουσάκης! Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο νέα σίριαλ φαίνεται ότι έχει προτείνει ο γνωστός δημιουργός στο Open για την επόμενη σεζόν.

Οπως ακούγεται, η πρώτη είναι μία σύγχρονη σειρά με έναν πολύ νοικοκυρεμένο προϋπολογισμό, η οποία αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει το πράσινο φως, και η δεύτερη είναι μία δραματική σειρά εποχής, όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει ο επιτυχημένος δημιουργός τα τελευταία χρόνια από το «Κόκκινο ποτάμι» και μετά…

Μάλιστα, ακούγεται στη μιντιακή αγορά ότι ο σκηνοθέτης επιθυμεί να επανέλθει στη μικρή οθόνη του Open με τη συνέχεια της σειράς «Κόκκινο ποτάμι» που προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού τον Μανούσο Μανουσάκη διεκδικεί και η ΕΡΤ, η οποία έχει σκοπό να συνεχίσει να επενδύει στη μυθοπλασία και τη νέα σεζόν και να στηρίζεται πάνω σε θησαυρούς της ελληνικής πεζογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης ζωντάνεψε διαμάντια της ελληνικής λογοτεχνίας στη δημόσια τηλεόραση, όπως τις «Κρίσιμες στιγμές» της Γαλάτειας Καζαντζάκη, το «Βαρδιάνος στα σπόρκα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και το «Ποιος ήτον ο φονεύς του αδερφού μου» του Γεωργίου Βιζυηνού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This