Η «μάχη» για την τηλεθέαση ανέδειξε νικητή το «Survivor», με δεύτερο το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο»

Δυναμική εκκίνηση για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη», που κατέκτησε την τρίτη θέση

Must Read

Ο σπουδαίος συγγραφέας Κωνσταντίνος Θεοτόκης μπήκε… σφήνα στα reality επιβίωσης το Σάββατο και απέδειξε ότι η ελληνική λογοτεχνία μπορεί να γίνει εμπορική στην ΕΡΤ, όταν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η σημαντική ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο υπέροχος συνάδελφός της Νίκος Ψαρράς!

Σφοδρή λοιπόν ήταν η σύγκρουση για την τηλεθέαση στην prime time (βραδινή ζώνη) του Σαββάτου, με τους τηλεθεατές να έχουν στην επιλογή τους αρκετά προγράμματα διαφορετικών ειδών.

Στο δυναμικό κοινό, το «Survivor» κατέκτησε την πρώτη θέση με μέσο όρο 27,4%, ακολούθησε το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» με 14,4%, ενώ η νέα σειρά-διαμάντι της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη» άγγιξε το 8,8% και ξεπέρασε το «Σπίτι με το Mega» με τον Γιώργο Κατσαρό, που έφτασε στο 6,6%.

Από την άλλη μεριά, στο γενικό σύνολο, το «Survivor» σημείωσε 27,6%, το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» 16,4%, η «Αγάπη παράνομη» 11,7% (!) και το «Σπίτι με το Mega» 9,5%.
Η νέα σειρά της ΕΡΤ χάρισε ένα διπλό απολαυστικό επεισόδιο στο τηλεοπτικό κοινό και την πρώτη ώρα προβολής της έκανε 11% και τη δεύτερη συγκέντρωσε 12,3%. Μάλιστα, σε τέταρτο έφτασε στο 13,8% (!) και ήταν πάνω από όλα τα υπόλοιπα κανάλια, εκτός από το «Survivor».

Η συγκλονιστική μίνι σειρά έξι επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, που βασίζεται στο ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη, μεταφέρει με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη μια αγάπη παράφορη και παράνομη. Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών Καρυοφυλλιάς Καρμπέτη, Νίκου Ψαρρά, Γιάννη Νταλιάνη, αλλά και όλου του καστ μετέφεραν πολύ παραστατικά το κλίμα της εποχής.

Τα ποσοστά τηλεθέασης του «Αγάπης παράνομη» κυμάνθηκαν αρκετά πάνω από τον μέσο όρο της ΕΡΤ, δείχνοντας τη δυναμική που έχει η ελληνική μυθοπλασία στο κοινό.

Η ιστορία του 45χρoνου Στάθη, που έχει γιο της παντρειάς και τον αρραβωνιάζει με την πανέμορφη 20χρονη Χρυσαυγή, ενώ ουσιαστικά τη θέλει για το… κρεβάτι του, συγκλόνισε το κοινό. Η γυναίκα του Στάθη, η Διαμάντω, δεν έχει ομολογήσει στον εαυτό της ότι το έχει καταλάβει. Και, κάπως έτσι, ο Στάθης πιέζει τον γιο του να παντρευτεί τη Χρυσαυγή, και, όταν αυτός απουσιάζει, τη βιάζει και την αφήνει έγκυο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This