«Κόλαση» στον «Σασμό» με την καπετάνισσα και τον γιατρό ανιψιό της

Must Read

Όχι «Σασμός» αλλά «Σκασμός, Καλλιόπη. Εσύ είσαι ένοχη για όλα»!

O σκληρή καπετάνισσα βρήκε τον μάστορά της και αυτός δεν είναι άλλος από τον γιατρό, τον γιο της Ανθούλας! Τα σπόιλερ για τη σειρά του Alpha πέφτουν βροχή, με τον γιατρό να απασφαλίζει και να κατηγορεί τη θεία του ως δολοπλόκα και ψεύτρα, λέγοντας στην Καλλιόπη πως αυτή σκότωσε τη μητέρα του και τον πατέρα του!

Ο Αγγελος είναι ο μοναδικός που βάζει τη σκληρή των Σταματάκηδων στη θέση του! Η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης πλησιάζει, λοιπόν, στην σειρά που έχει καθηλώσει φέτος το κοινό! Ο Αγγελος μαθαίνει την πικρή και σκοτεινή αλήθεια για τους γονείς του από τον παπα-Μιχάλη, με την οργή να τον κυριεύει.

Ο Μάρκος και η Ανθούλα είχαν έναν αγνό και πολύ όμορφο έρωτα, μια αγάπη που τη διέλυσε η καπετάνισσα, οδηγώντας την Ανθούλα στον θάνατο. Ο Αγγελος δεν θα αργήσει να ανακαλύψει πως η αγαπημένη του «θεία» έλεγε τόσα ψέματα και θα της επιτεθεί στα ίσια! Θα ζητήσει ύστερα παρηγοριά στους Βρουλάκηδες, με τη γιαγιά Ειρήνη να αποκαλύπτει το «έγκλημά» της στον αγαπημένο της εγγονό, τη μη παράδοση δηλαδή του γράμματος της Ανθούλας στα χέρια του γιου της, που του έλεγε ότι ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Ως γνωστόν οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες είχαν χρόνια βεντέτα λόγω των χωραφιών. Ωστόσο, η βεντέτα αυτή είχε σβήσει, μέχρι να ξαναφουντώσει με τον θάνατο του Μάρκου που ερωτεύτηκε παράφορα την Ανθούλα, την αδελφή του Σταματάκη, και της υποσχέθηκε να ζήσουν μαζί.

Μόλις η Καλλιόπη έμαθε την αλήθεια, έστειλε την Ανθούλα στην Αθήνα. Ο Μάρκος νόμιζε πως η γυναίκα της ζωής του τον εγκατέλειψε για να ζήσει τη ζωή που πάντα ήθελε στην πρωτεύουσα. Τα γράμματα που του έγραφε εκείνη δεν έφτασαν ποτέ εξαιτίας της Καλλιόπης, αλλά και της γιαγιάς Ειρήνης.

Ο Μάρκος δεν έμαθε ποτέ πως η Ανθούλα ήταν έγκυος. Έτσι, έπειτα από λίγο καιρό γνώρισε και αρραβωνιάστηκε τη Μαρίνα, παραδομένος πια σε έναν άλλον έρωτα, με την Ανθούλα να μην έχει ιδέα τι συμβαίνει! Η ίδια ήταν κλεισμένη σε κλινική και υπέφερε που ο καλός της την είχε απαρνηθεί και δεν απαντούσε στα γράμματά της. Απελπισμένη, οδηγείται στην αυτοκτονία, βάζοντας τέλος στη ζωή της και σε έναν μεγάλο έρωτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This