Ανανεώνει το δίδυμο του «Πρωινού»! Και δική του εκπομπή ο Λιάγκας

Τους «δένει» ο ΑΝΤ1

Must Read

Πέφτουν οι υπογραφές; Και όμως, ναι! Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει τα ανανεωμένα συμβόλαια για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά! Και όχι μόνο αυτό… Όπως ακούγεται στη δημοσιογραφική πιάτσα, ο Γιώργος Λιάγκας θα βγει κερδισμένος από αυτό το συμβόλαιο, αφού θα αναλάβει δική του πρωινή ενημερωτική εκπομπή, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον (πολύ) πρωινό Γιώργο Παπαδάκη!

Κακά τα ψέματα, αρκετά έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για τις εκπομπές και τα συμβόλαια των δύο δημοφιλών παρουσιαστών του ANT1, με τον σταθμό να μπαίνει στην αντεπίθεση και να βάζει τέλος σε όλα τα σενάρια που θέλουν μια πιθανή αποχώρηση του Λιάγκα και της Σκορδά, που βρίσκονται για χρόνια στο δυναμικό του.

Ο κύβος, όμως, ερρίφθη στο κανάλι του Αμαρουσίου. Οι ιθύνοντες του σταθμού δεν χάνουν πλέον χρόνο και σπεύδουν να ανανεώσουν τα συμβόλαια των συγκεκριμένων παρουσιαστών, που λήγουν τον Ιούνιο του 2022, ακόμα και μέσα στον Φεβρουάριο. Το κανάλι του Αμαρουσίου, όπως λέγεται, είναι πολύ ευχαριστημένο και ικανοποιημένο με το τηλεοπτικό δίδυμο και την άνοδο που σημειώνουν τα ποσοστά τηλεθέασης του «Πρωινού». Έτσι, ο ANT1 δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει πρόσωπα από άλλα κανάλια για την πρωινή του ζώνη τη νέα σεζόν.

Με την ανανέωση του συμβολαίου θέλουν να βάλουν τέλος σε όλα τα σενάρια, αλλά και να αποτρέψουν άλλα κανάλια από το να διεκδικήσουν τους παρουσιαστές τους. Υπενθυμίζουμε ότι το Open θα ήθελε τον Γιώργο Λιάγκα για τον ενημερωτικό τομέα, αλλά και τη Φαίη Σκορδά στην ψυχαγωγία. Πάντως, εκτός από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, στο τραπέζι έχει πέσει και η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Παπαδάκη. Εκκρεμεί βέβαια η συμφωνία με τον παρουσιαστή, ο οποίος παρουσιάζει για 30 χρόνια τη μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1, όπως λένε οι φήμες, ήθελε να ξεκινά το «Καλημέρα Ελλάδα» μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 05.00 το πρωί, λόγω του ανταγωνισμού. Ωστόσο, υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από τον Γιώργο Παπαδάκη κι έτσι η εκπομπή θα παραμείνει στις 06.00.

Τα σενάρια, όμως, για την πρωινή ζώνη του ANT1 τη νέα σεζόν δεν τελειώνουν εδώ… Διότι υπάρχει ένα δυνατό εναλλακτικό σενάριο: να «σπάσει» το δίδυμο Σκορδά – Λιάγκας και να υπάρξει έξτρα εκπομπή. Μία από τις προτάσεις είναι να δοθεί στον Γιώργο Λιάγκα δική του εκπομπή μετά τον Γιώργο Παπαδάκη και να ακολουθεί η Φαίη Σκορδά. Οι ιδέες είναι πολλές, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This