«Καταπέλτης» ο Κανάκης για τα fake news δημοσιογράφων που τον «πολεμούν»

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Must Read

Με αιχμηρές δηλώσεις απάντησε ο Αντώνης Κανάκης στους δημοσιογράφους που επιχειρούν με αήθεις τρόπους να επιτεθούν στον ίδιο και την εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα.

Ο κεντρικός παρουσιαστής απάντησε στις φήμες που θέλουν να μπαίνει τέλος στην εκπομπή, χαρακτηρίζοντας τα εν λόγω άρθρα «fake news» και «clickbait».

Η εκπομπή συνεχίζεται σύμφωνα με όσα προβλέπει το συμβόλαιο που υπέγραψε η ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τον Αντώνη Κανάκη να επιβεβαιώνει ότι η εκπομπή θα βρίσκεται στον αέρα μέχρι 15 Απριλίου.

«Αν και πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να τα σχολιάζω αυτά γιατί δίνουμε περισσότερη αξία από όση πρέπει. Επειδή μας στέλνετε μηνύματα κι ενδιαφέρεστε. Όχι αγαπητοί μας φίλοι, δεν πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το ‘Ράδιο Αρβύλα’, ούτε αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη κι έθιμα που βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait και τα fake news, που περιμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα κάνει κάτι κάποιος με αυτήν την ιστορία» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Μέχρι τότε θα ζούμε υπό αυτό το καθεστώς. Δε θα αλλάξει τίποτα και τα πράγματα θα γίνουν όπως είπαμε στην πρώτη εβδομάδα εκπομπών, συγκεκριμένα 11 Νοεμβρίου. Μέχρι 15 Απριλίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και μην ανησυχείτε. Γράφουν ως συνήθως ότι να ‘ναι» ξεκαθάρισε ο Αντώνης Κανάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This