Στα σκαριά… πασχαλιάτικα «Ψέματα» με μυστήριο στον Alpha

Must Read

Οι κακοποιητικές και οι ερωτικές χειριστικές σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών γίνονται αφορμή για μια σειρά μυστηρίου με στοιχεία θρίλερ στον Alpha!

O Ιωάννης Παπαζήσης, μετά τη συγκλονιστική του ερμηνεία στη σειρά «Αγγελική», ο Χρήστος Λούλης, μετά τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος», η Ζέτα Δούκα μετά το «Καφέ της Χαράς» θα συναντηθούν όλοι μαζί για να πουν πολλά «Ψέματα», μια και αυτός θα είναι ο τίτλος της νέας σειράς της οποίας το τρέιλερ οι τηλεθεατές βλέπουν εδώ και λίγες ημέρες στη συχνότητα του Alpha.

H νέα σειρά θα έχει πολλά στοιχεία από σίριαλ του εξωτερικού που βλέπουμε κυρίως σε σκανδιναβικές παραγωγές και πρόκειται για μια ψυχολογική δραματική παραγωγή με θέμα την έμφυλη βία. Πιο επίκαιρη από ποτέ, θα έλεγε κανείς!

Στο επίκεντρο βρίσκεται ένα ερωτευμένο ζευγάρι που στην πορεία η σχέση του παίρνει μια διαφορετική τροπή και μάλιστα πολύ σκοτεινή. Στο καστ της σειράς θα βρίσκεται επίσης σε πρωταγωνιστικό ρόλο και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Μήτσας, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τις επιτυχημένες σειρές «Το σόι σου» και «Ζακέτα να πάρεις».

Αυτή τη φορά, βέβαια, θα γράψει μια σειρά εντελώς διαφορετικής θεματολογίας αλλά και ύφους, και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις κοινωνικές σειρές. Στο κανάλι θέλουν η σειρά να βγει στον αέρα το Πάσχα και το προσεχές διάστημα θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τους ρόλους, αλλά και το πλήρες καστ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This