Ο Κοκλώνης φλερτάρει και με ΑΝΤ1

Must Read

Το χρυσό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης δημιουργεί νέες παραγωγές και ανοίγει καινούργιες δουλειές στον χώρο της οπτικοακουστικής βιομηχανίας! Μέχρι στιγμής ο Νίκος Κοκλώνης με την εταιρία του Barking well media δραστηριοποιείται κυρίως στον Alpha και στο Mega με διάφορες εκπομπές, όπως «Super Κατερίνα», «Χαμογέλα και πάλι», «Τι λες τώρα», «Just the two of us», «Chart show», «Celebrity game night», «Total black out», «Η τέλεια απόδραση».

Αυτό που ακούγεται έντονα είναι πως αυτήν τη φορά «ψήνεται» συνεργασία και με τον ΑΝΤ1, κανάλι με το οποίο συνεργάστηκε τη σεζόν 2017-2018 με το ταξιδιωτικό «Celebrity travel».

Η εταιρία του Νίκου Κοκλώνη θα αναλάβει να πραγματοποιήσει για το κανάλι του Αμαρουσίου ένα νέο γυναικείο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο για την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης έχει προτείνει το δίδυμο ΠαναγιώταρουΣτικούδη για αυτήν την παραγωγή, ενώ υπάρχουν αντίστοιχες προτάσεις και με άλλα πρόσωπα από την εταιρία προς τον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This