«Πόλεμος» Ζήνας Κουτσελίνη – Βασίλη Λαμπρόπουλου για τις αποκαλύψεις με τους γονείς των 3 παιδιών στην Πάτρα

Αιχμές ανταλλάζουν οι δημοσιογράφοι για το ρεπορτάζ με την κρίση στη σχέση των γονιών και τις κρίσιμες ημερομηνίες

Must Read

Μάχη ανάμεσα σε δύο ενημερωτικές εκπομπές έχει ξεσπάσει αναφορικά με τις αποκαλύψεις που αφορούν στοιχεία τα οποία φέρεται να εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση γύρω από τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ζήνα Κουτσελίνη και Βασίλης Λαμπρόπουλος επιδίδονται σε «άτυπο πόλεμο» και ανταλλάσσουν βολές για την υπόθεση που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο.

Στην χθεσινή εκπομπή του Live News ο αστυνομικός συντάκτης Β. Λαμπρόπουλος, εμφανώς ταραγμένος, αποκάλυψε έναν πίνακα με ημερομηνίες που αφορούν τα προβλήματα υγείας της 9χρονης Τζωρτζίνας και τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, τυχαία ή μη, τα περιστατικά με τα παιδιά συνέπεσαν με περιόδους όπου επήλθε κρίση στη σχέση του ζευγαριού και ο Μάνος Δασκαλάκης είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου προκειμένου να χωρίσει με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο ίδιος σημείωσε ότι αυτές οι ημερομηνίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Μια ημέρα μετά, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην οποία οι γονείς παραχώρησαν την κοινή συνέντευξη, παρουσιάστηκε η διάψευση του πατέρα για τον χωρισμό. Η Ζήνα Κουτσελίνη άφησε υπονοούμενα για το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου «Υπονοούν ότι κάθε φορά που έφευγε ο Μάνος από το σπίτι, έφευγε κάποιο παιδί από τη ζωή. Όλα αυτά δεν έχουν βάση και θέση αυτή τη στιγμή. Η απάντηση της οικογένειας στην εκπομπή μας είναι ξεκάθαρη. Και στη συγκεκριμένη εκπομπή υπήρξε λάθος στις ημερομηνίες» δήλωσε με αυστηρό ύφος (σ.σ. αναφερόμενη στο ρεπορτάζ του Λαμπρόπουλου).

Σήμερα, στην εκπομπή Live News, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Νίκος Ευαγγελάτος πέρασαν στην αντεπίθεση. Μετά τις νέες αποκαλύψεις για αντιφάσεις της μητέρας στην έκκληση βοήθειας που έκανε για τη Μαλένα στο νοσοκομείο, όπου όπως διαπιστώνεται υπάρχει απόκλιση 35 λεπτών ανάμεσα στα όσα ισχυρίζεται η μητέρα και στα όσα αναφέρουν τα επίσημα έγγραφα, ο Λαμπρόπουλος μίλησε για το αίτημα του πατέρα να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος μάλιστα και την διεύθυνση του δικηγορικού γραφείο. «Επειδή ακούσαμε σήμερα ότι δεν συντάχθηκε αίτηση διαζυγίου…» δήλωσε αναφερόμενος στην εκπομπή της Ζήνα. Μάλιστα αφού έδωσε εκ νέου τις ημερομηνίες για τα περιστατικά και την διάσταση των γονέων, ο Ευαγγελάτος από πλευράς του πρόσθεσε: «Ότι υπήρχαν αυτά τα γεγονότα υπήρχαν. Θα προσθέσω και την πληροφορία ότι όταν πρωτομπήκε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο -και αν θέλει κάποιος να το αμφισβητήσει με χαρά θα λάβει την απάντηση του- για να δει ο πατέρας τη μικρή υπήρξε επικοινωνία τον δικηγόρων των δύο πλευρών».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This