ΠΟΣΠΕΡΤ: Οι ανταποκρίσεις της ΕΡΤ από τη Μόσχα, παίζει και να γίνονται από την… Κυψέλη!

Πολλαπλά τα χτυπήματα απέναντι στην ελευθεροφωνία και την ελευθεροτυπία...

Must Read

Απίστευτες καταγγελίες για αλαλούμ και παλινωδίες της διοίκησης της ΕΡΤ στην κάλυψη του πολέμου της Ουκρανίας, αλλά και γενικά στις αποφάσεις της, που πλήττουν σοβαρά την αντικειμενική ενημέρωση, από τους ίδιους τους εργαζομένους στη δημόσια τηλεόραση.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ με μια σκληρή ανακοίνωσή της κάνει λόγο ακόμη και για παραπλάνηση της κοινής γνώμης: «Πολλαπλά είναι πλέον τα χτυπήματα απέναντι στην ελευθεροφωνία και την ελευθεροτυπία, απέναντι στην απρόσκοπτη πρόσβαση στην πλουραλιστική ενημέρωση, τη μόνη αναγκαία συνθήκη που θωρακίζει την αντικειμενικότητα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ, ενώ στη συνέχεια η ερώτηση αν όντως αυτός που παρουσιάζεται ως ανταποκριτής στη Ρωσία βρίσκεται στη Μόσχα ή στην… Κυψέλη, προκαλεί προβληματισμό: «Η απουσία ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Ρωσία και οι φήμες που ήθελαν τον δημοσιογράφο να βρίσκεται κάπου στην Κυψέλη, αποτελούν τις προϋποθέσεις που συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της ανυπαρξίας της αντικειμενικότητας. Αλήθεια, τελικά υπάρχει ανταποκριτής στη Ρωσία ή η αντικειμενικότητα ακόμα θυσιάζεται στον βωμό των υπερατλαντικών και ευρωενωσιακών πολιτικών σκοπιμοτήτων;»

Από την ανακοίνωση-καταγγελία των εργαζομένων στην ΕΡΤ δεν λείπουν και οι προσπάθειες φίμωσης κάθε αντίπαλης φωνής στο πόλεμο της προπαγάνδας που διεξάγεται παγκοσμίως, ενώ εγκαλείται η διοίκηση της ΕΡΤ και για την απόφασή της για το κλείσιμο του Κέντρου Εκπομπής Βραχέων Κυμάτων Αυλίδας, την ώρα που το BBC, μπροστά στις καταιγιστικές εξελίξεις, επαναλειτουργεί εσπευσμένα τα βραχέα κύματα.

  • Δείτε την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This