Δάκρυσε από συγκίνηση το πανελλήνιο με το σχόλιο του Πορτοσάλτε για τον Μητσοτάκη

Περήφανος ο ελληνικός λαός για τον ηγέτη του που είναι ανθρώπινος με γένια

Must Read

Μεγάλη συζήτηση έγινε στην πρωινή εκπομπή του Σκάι για το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού που εμφανίστηκε αξύριστος με απλό μπλουζάκι, κοπιάροντας μετά τον Μακρόν το στυλ του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Στον Σκάι βέβαια δεν έγινε καμία αναφορά για τις πρωτοφανείς δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος παραδέχτηκε ότι μοιράζει «ψίχουλα» στον λαό και έριξε όλες τις ευθύνες για το κύμα της ακρίβειας στον πόλεμο της Ουκρανίας, ενώ οι αυξήσεις των τιμών είχαν πάρει την ανηφόρα πολύ νωρίτερα. 

Εστιάζοντας λοιπόν στo look του πρωθυπουργού, ο Οικονόμου παραδέχτηκε ότι «η επικοινωνία είναι μέρος της πολιτικής» και ότι η εμφάνισή του ήταν συμβολική και περνάει το μήνυμά του.

Τον σχολιασμό απογείωσε ο γραφικός Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος σχολίασε ότι «σε μια εποχή που υπάρχει πόλεμος ο ηγέτης εμφανίζεται ανθρώπινος ανάμεσα σε ανθρώπους γιατί αντιμετωπίζει ανθρώπινα προβλήματα»….!

Ένα δάκρυ κύλησε στο πρόσωπο των πολιτών μετά από αυτή την διευκρίνηση για την τόση ανθρωπιά του ηγέτη τους…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Δείτε εδώ τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This