Βίκυ Καγιά: Αποκαλύπτει αν θα γυρίσει στο GNTM

Must Read

Μεγάλη ήταν η απώλεια της Βίκυς Καγιά από το GNTM καθώς το πρώην μοντέλο το οποίο είχε τον ρόλο κριτή αλλά και της παρουσιάστριας του reality μόδας αποφάσισε να αποχωρήσει καλύπτοντας τη θέση της η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

H παρουσία όμως της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου Φαίνεται πως δεν έπεισε τους τηλεθεατές και τώρα οι παραγωγοί του reality του Star προσπαθούν να πείσουν την Βίκυ Καγιά να γυρίσει στη θέση της.

Φήμες θέλουν τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να συνεργάζονται ξανά, ωστόσο η παρουσιάστρια του «Dancing with the Stars» δεν το επιβεβαίωσε αλλά ούτε και το διέψευσε.

«Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω όχι, δεν μπορώ να σου πω ναι, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Αν το επιτρέπει το πρόγραμμα -γιατί δεν μπορώ να σου κρύψω ότι αυτό το πρόγραμμα το οποίο ακολουθούσαμε στο GNTM να δουλεύω από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο non stop χωρίς διακοπές, δεν θα το έκανα. Αν καταφέρει να αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό και γίνουν τα πράγματα λίγο πιο κανονικά, θα το σκεφτόμουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This