Ο Αρναούτογλου έγινε… Εκατομμυριούχος

Must Read

Έρχεται ο «Εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες μέρες, αρχίζουν τα γυρίσματα του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού που παρουσίαζε στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Όπως ακούγεται στον ΑΝΤ1, ολοκληρώθηκε και το στήσιμο του φαντασμαγορικού σκηνικού, με τον Αρναούτογλου να μπαίνει στο πλατό στα τέλη του μήνα. Η δε πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 25 Απριλίου του Αγίου Γεωργίου, με τον «Αρνι» να μοιράζει πασχαλινές ευχές, ζεστό χρήμα και τους παίκτες να κάνουν ουρά για να παίξουν, αφού και οι αιτήσεις είναι ήδη πάρα πολλές.

Για το τηλεπαιχνίδι, ωστόσο, υπήρξαν συζητήσεις και υπολογισμοί αναφορικά με το ανώτατο ποσό που θα κερδίζουν οι παίκτες και, όπως πληροφορηθήκαμε, ενώ στο τραπέζι έπεσε το ποσό των 150.000 ευρώ, τελικά κατέληξαν στα 100.000 ευρώ! Το τηλεοπτικό ραντεβού έχει οριστεί για τις 8 το βράδυ και αυτό θα συμβεί βέβαια μετά την αυλαία για τη φετινή σεζόν των «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι θα μας αποχαιρετήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς οι συνήθειες δεν αλλάζουν. Ο «Εκατομμυριούχος» θα επιστρέψει, ωστόσο, και τον Σεπτέμβριο και για δύο μήνες μέχρι την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη και της τρελοπαρέας από τη Θεσσαλονίκη.

Ανάλογα και με τις τηλεθεάσεις του τηλεπαιχνιδιού, βέβαια, το ψυχαγωγικό τμήμα του καναλιού του Αμαρουσίου ή θα εντάξει σε άλλη ώρα το τηλεπαιχνίδι τον Νοέμβριο σε καθημερινή βάση ή ενδέχεται να το μετακινήσει στο slot των 20.00 έως 21.00 τα Σαββατοκύριακα, δημιουργώντας μια νέα ζώνη στο κανάλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This