GNTM: Καγιά, Σκουλός και Καράβας δεν έχουν κλείσει ακόμα «θέση» στην επιτροπή του reality μοντέλων

Στον... αέρα οι κριτές!

Must Read

Εξίσωση για δυνατούς λύτες ο νέος κύκλος του reality μοντέλων στο Star «GNTM», αφού ακόμη δεν έχει κλείσει η κριτική επιτροπή της παραγωγής! Τα πάντα φαντάζουν στον… αέρα, αφού η Βίκυ Καγιά δεν έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός δεν έχει δεχτεί τηλεφώνημα για συμμετοχή του στο project, τη στιγμή που οι φήμες θέλουν το μοντέλο Γιώργο Καράβα να παίρνει το πράσινο φως για τη θέση του κριτή και να αφήνει το πόστο του δασκάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες συναντήσεις με την παραγωγή του «GNTM» και τη Βίκυ Καγιά έγιναν. Η Βίκυ Καγιά, όπως ακούγεται, συνομίλησε με το κανάλι, θέτοντας στο τραπέζι τα δικά της αιτήματα. Λέγεται ότι ο συμβιβασμός είναι η μόνη λύση για να επιστρέψει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Αυτό που θέλει η Βίκυ Καγιά, για να είναι σε θέση να αναλάβει και το «GNTM», είναι ελεύθερος χρόνος. Επιθυμεί να έχει ελεύθερα τα καλοκαίρια της για να τα περνάει μαζί με την οικογένειά της και να χαίρονται τις διακοπές τους. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει, όταν σταματά τα γυρίσματα της εκπομπής Shopping Star, να μην αρχίζουν καπάκι τα γυρίσματα του «GNTM», αλλά να υπάρχει ένα ενδιάμεσο κενό για ξεκούραση. Μόνο έτσι είναι διατεθειμένη να πει το μεγάλο «ναι».

Και ενώ η σπαζοκεφαλιά Βίκυ Καγιά για το Star πάει να γίνει πονοκέφαλος, την ίδια περίοδο συζητήσεις γίνονται και με τον Γιώργο Καράβα για κάποια «αναβάθμιση». Φαίνεται πως το κανάλι δεν τον θέλει coach, αλλά κριτή!

Από την άλλη μεριά, ο φωτογράφος και κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» για τον νέο κύκλο του reality μόδας, αποκαλύπτοντας ότι το κανάλι ακόμη δεν του έχει κάνει πρόταση συνεργασίας: «Δεν με έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο από το Star για το “GNTM”. Δεν ξέρω τι θα γίνει τη νέα σεζόν. Η περηφάνια μου δεν με αφήνει να πάρω εγώ πρώτος να μάθω τι γίνεται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This