«Κομματική συγκέντρωση» για τον Πορτοσάλτε η συναυλία ειρήνης στα Προπύλαια

«Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε αυτό που λέμε η κοινωνία των πολιτών, δρούμε ως κοινωνία των κομμάτων»

Must Read

Επειδή ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στη χθεσινή συναυλία ειρήνης στα Προπύλαια, ο ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα οι Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου τη χαρακτήρισαν «κομματική συγκέντρωση», λέγοντας ότι διοργανώθηκε με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, κατά τον Άρη Πορτοσάλτε μπορεί να ήταν πετυχημένη, αλλά «δεν ήταν μια συγκέντρωση που οργάνωσε η κοινωνία των πολιτών που μαζεύονται όλοι, κουνάνε την ουκρανική σημαία και καταγγέλλουν τη ρωσική εισβολή. Εμείς ως κοινωνία δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε αυτό που λέμε η κοινωνία των πολιτών, δρούμε ως κοινωνία των κομμάτων».

Αυτή την άποψη σερβίρει το κανάλι του Φαλήρου. Ότι οι δεκάδες καλλιτέχνες και οι χιλιάδες κόσμου που πήγαν να φωνάξουν κατά του πολέμου, είτε στην Ουκρανία, είτε αλλού, το έκαναν λόγω κομματικής χροιάς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This