Ο Μουτσινάς με συνταγή «Ράδιο Αρβύλα» «κράζει» το… σπίτι του τον Σκάι

Must Read

Κάν’ το… όπως ο Αντώνης Κανάκης και θα βάλεις γκολ στην τηλεθέαση! Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πλέον ξεκάθαρο ότι βαδίζει στα χνάρια του Mr Ράδιο Αρβύλα, ο οποίος ενίοτε σατιρίζει το κανάλι στο οποίο εργάζεται και αυτό δημιουργεί στο τηλεοπτικό κοινό μια αίσθηση δικαίου.

Παρακολουθώντας κανείς εδώ και καιρό την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» στον Σκάι, συνειδητοποιεί ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους μεγαλύτερους… θαυμαστές του Αντώνη Κανάκη, καθώς και αυτός δεν διστάζει ούτε στιγμή να αναφερθεί με σκληρά λόγια στις κακές επιλογές του καναλιού του, όπως κάνει τόσα χρόνια ο Αντώνης με τους σταθμούς που τον φιλοξενούν.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν το έχουν σε τίποτα να… βάλουν χέρι με δόσεις σάτιρας στον ΑΝΤ1, αν στο πρόγραμμά του φιλοξενεί παραγωγές όπως η «Φάρμα», αλλά και ο Μουτσινάς τα χώνει άσχημα στον Σκάι για το «Survivor», το βαρύ χαρτί του σταθμού και τηλεοπτικό παιδί του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί. Με ατάκες του τύπου «ως πότε θα συνεχίσει το “Survivor”; Βρε, Ατζούν, εντελώς φιλικά, μια και ανήκω σε αυτήν την οικογένεια, μη συνεχίζεις, μόνο που τους βλέπω τους παίκτες, ανατριχιάζω. Aρχίζω να νοσταλγώ…. το “Bachelor”» έχει επιλέξει να εκφράζεται ξεκάθαρα και με αιχμηρό ύφος απέναντι στο ίδιο του το κανάλι και αυτό κάτι σημαίνει.

Μήπως βλέπει ότι αυτή η δυναμική τύπου Κανάκη στη σάτιρα πουλάει στον κόσμο ή ότι η σχέση του με τον σταθμό δεν είναι στα καλύτερά της και προκαλεί ένα γκράντε διαζύγιο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This