Ο ΑΝΤ1 ποντάρει στην Ζήνα

Ο ANT1 θέλει να κάνει τη μετεγγραφή της χρονιάς και να «αρπάξει» την εκπομπή της Κουτσελίνη από το Star για την απογευματινή ζώνη του

Must Read

O ANT1 θα κάνει τη μετεγγραφή της χρονιάς; Θα πάει η Ζήνα Κουτσελίνη από το Star στον ΑΝΤ1 στην απογευματινή ζώνη; 

Ως γνωστόν, το κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμεί να ενεργοποιήσει τη ζώνη 16.00-18.00 και θέλει για αυτό το slot ένα όνομα με εμπειρία αλλά και με μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Το live πρόγραμμα έχει άλλη χάρη και κακά τα ψέματα ο ΑΝΤ1 θέλει να επενδύσει περισσότερο σε αυτό τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η ενημέρωση έχει πάρει τα πάνω της με την πανδημία, την κρίση, τα εγκλήματα και το αστυνομικό ρεπορτάζ. Η ζώνη 16.00-18.00 έχει ζεστό τηλεοπτικό κοινό και διαφημιστές, αλλά εδώ και χρόνια αποτελεί για τον σταθμό το πιο αδύναμο σημείο του και χρειάζεται κάποιος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια να την ξεπαγώσει.

Η πρώτη κρούση έγινε στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δεν ήταν πολύ θετικός σε αυτή την πρόταση, καθώς προτιμά να μείνει στην πρωινή ζώνη, είτε μόνος του είτε με τη Φαίη Σκορδά.

Ένα όνομα που, όπως λέγεται, έχει «πέσει» στις συσκέψεις στο Μαρούσι είναι αυτό της Κουτσελίνη, η οποία διανύει φέτος στο Star την καλύτερή της χρονιά, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης. Το συμβόλαιο της έμπειρης δημοσιογράφου πάντως λήγει φέτος και η ίδια θα κληθεί να αξιολογήσει τις προτάσεις, τις οικονομικές απολαβές, αλλά και την ελευθερία λόγου!

Ο ΑΝΤ1, μάλιστα, λέγεται ότι σκοπεύει να προτείνει στη Ζήνα να αναλάβει και τη θέση συμβούλου του ψυχαγωγικού τμήματος. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που οι σχέσεις της με τη Φαίη Σκορδά έχουν αποκατασταθεί πλήρως, με αποτέλεσμα να βρεθεί και καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό».

Από την άλλη, οι σχέσεις της Ζήνας με το Star παραμένουν άριστες, με την ίδια να εμπιστεύεται τις μακρόχρονες συνεργασίες, αφού η εκπομπή της προβάλλεται από το 2015! Όλα θα φανούν το προσεχές διάστημα, αλλά όσοι γνωρίζουν προσωπικά την Κουτσελίνη εκτιμούν πως δεν θα μαθευτεί τίποτα πριν από τη λήξη της φετινής σεζόν, καθώς δεν αποκαλύπτει ποτέ τα σχέδια της!

Να θυμίσουμε πως η Ζήνα είχε δεχτεί ξανά πρόταση από τον ΑΝΤ1, το 2018, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This