Ο Ατζούν Ιλιτζαλί χάνει την παντοδυναμία του στον σταθμό του Φαλήρου

Must Read

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί νιώθει, όπως λέει η μιντιακή αγορά, να χάνει την παντοδυναμία του στον Σκάι, καθώς πολλές παραγωγές του, ακόμη και το φετινό «Survivor», δεν χτύπησαν «κόκκινο» στην τηλεθέαση!

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Ατζούν στο πρώτο μισό της επόμενης σεζόν θα έχει παρουσία μόνο με το reality μόδας «My Style Rocks» και την κοινωνική σειρά «ΣτΟργή», με τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Όσοι γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα στον σταθμό του Νέου Φαλήρου κάνουν λόγο για νέα κρίση στη σχέση του Τούρκου παραγωγού με τον Σκάι!

Για αυτό και ο σταθμός αποφάσισε να ξεκινήσει συνεργασία με την εταιρία SilverlineΦάρμα», «Game of chefs»,«Asian Express» κ.ά.) και εξασφάλισε τα δικαιώματα του reality «Love Island»!

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Ατζούν! Πηγές μάς λένε ότι άμεσα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη με την ηγεσία του καναλιού και όλα πλέον είναι ανοιχτά, ακόμη και το αν θα παραμείνει το «Survivor» στον Σκάι ή θα πάει σε άλλον ελληνικό σταθμό!

Πάντως, ο Ατζούν τα τελευταία 24ωρα φαίνεται ότι ρίχνει νερό στο κρασί του και έχει προτείνει στο κανάλι να βάλουν στο νέο του πρόγραμμα το «All Star Survivor» και να χτυπήσουν έτσι τον ανταγωνισμό, με παίκτες όπως οι Ντάνος, Κόρομι, Κατσούλης, Ρουμελιώτη, Βαλαβάνη και άλλοι πρώην Διάσημοι και Μαχητές. Τα χρήματα που θα πέσουν στα πόδια των συγκεκριμένων παικτών για να… πεινάσουν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε δύσκολα παιχνίδια στις αμμουδιές του Αγίου Δομίνικου θα είναι τρελά! Ιδωμεν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This