Άγριο ξύλο στο «Survivor»! Ο Γιώργος Κατσαούνης χτύπησε στο πρόσωπο και το στομάχι τον «μισθοφόρο»

Προσωρινή (;) αποβολή του «Τσακατσούκα» από το reality

Must Read

Σε… αρένα μετατράπηκε το «Survivor» το βράδυ του Σαββάτου! Ο Γιώργος Κατσαούνης ξέσπασε εναντίον του Τάκη Καραγκούνια και τον χτύπησε στο πρόσωπο και το στομάχι, αφήνοντας άναυδους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Όπως ήταν φυσικό, η συμπεριφορά του Θεσσαλού αγρότη δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τους ιθύνοντες της παραγωγής του άγριου reality του Σκάι, με αποτέλεσμα ο «Τσακατσούκας» να αποβληθεί προσωρινά από τη δράση του παιχνιδιού έως ότου αποφασιστεί η ποινή του. Μια ποινή που όμοιά της δεν έχει επιβληθεί ξανά στο ελληνικό «Survivor». Όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα spoilers του παιχνιδιού, ο Γιώργος Κατσαούνης δεν έπεσε στα… μαλακά. Απεναντίας, βρίσκεται ήδη εκτός «Survivor», καθώς αποφασίστηκε η οριστική αποβολή του!

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του, για να λάβει αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του. «Oποιος τα έχει πάρει, του γ@μ… το σπίτι» έβρισε τότε χυδαία ο μισθοφόρος, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια των συμπαικτών του. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, με τον «Τσακατσούκα» να κινείται απειλητικά προς το μέρος του συμπαίκτη του και, όπως ισχυρίστηκε αργότερα ο Tάκης, τον κλότσησε στο στομάχι και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει στον αγρότη την προσωρινή αποβολή του, που φαίνεται να οδήγησε αργότερα και στην οριστική.

Τον Γιώργο Κατσαούνη, πάντως, υπερασπίστηκε δημόσια η αδελφή του. Παρακολουθώντας το επεισόδιο προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση μέσα από την οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη στάση της παραγωγής απέναντι στον αδελφό της. «Ένα από τα χειρότερα επεισόδια. Ποιος άνθρωπος κάθεται να του βρίζουν το σπίτι και να μην αντιδράει; Πόσα να ανεχθούν οι παίκτες αλλά και εμείς ως τηλεθεατές από τον Τάκη που επί μήνες κάνει λεκτική βία; Υπάρχουν παίκτες που έκαναν σωματική βία σε άλλους και δεν πήραν καμία ποινή. Δεν θεωρώ σωστό που πήγε να το κάνει αυτό, αλλά δεν μας έδειξαν ότι τον ακούμπησε έτσι όπως είπε. Θα είναι μεγάλη αδικία να αποβληθεί» σχολίασε η αδελφή του Γιώργου Κατσαούνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This