Στον Alpha θέλουν τώρα το «Σόι special edition»

Must Read

Αυτή κι αν είναι είδηση! Επιστρέφει στη μικρή οθόνη του Alpha η οικογενειακή κωμική σειρά «Το σόι σου», με το υπέροχο καστ των θεατρικών ηθοποιών;

Αναμφισβήτητα η σειρά ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες του Alpha και παραξένεψε τους πάντες η διακοπή της, αφού η τηλεθέαση της… έπιανε ταβάνι. Δεν είναι τυχαίο που «Το σόι σου» συνεχίζει ακόμη και στις επαναλήψεις με πολύ υψηλά νούμερα θεαματικότητας στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Δεδομένο ότι είναι της μόδας οι επιστροφές σειρών από τα παλιά, ακούγεται ότι στον Alpha σκέφτονται τώρα το «Σόι special edition». Υπάρχει, όμως, δυσκολία. Το καστ της σειράς ήταν μεγάλο και αρκετοί από τους ηθοποιούς έχουν ήδη κλείσει για την επόμενη σεζόν σε άλλες παραγωγές. Αλλά οι βασικοί είναι ελεύθεροι.

Άρα μήπως δούμε τη σειρά σε μια πιο μικρή και ευέλικτη εκδοχή της και τις οικογένειες Τριαντάφυλλου και Χαμπέα σε νέες περιπέτειες;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This