Στον ΑΝΤ1 στήνουν από τώρα την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με τη Φαίη Μαυράγανη

Must Read

Σε αναδιάρθρωση όλου του τηλεοπτικού προγράμματός του θα περάσει ο ΑΝΤ1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ήδη ένα από τα προγράμματα που αρχίζουν να στήνονται είναι αυτό της εκπομπής της Φαίης Μαυραγάνη. Στην τηλεοπτική αγορά, άλλωστε, θεωρείται πλέον σίγουρη η μεταγραφή της δημοσιογράφου από το Open στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από τα γραφεία του σταθμού, ο ΑΝΤ1 σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου να αλλάξει ριζικά, ξεκινώντας πολύ πρωί για να κερδίσει ποσοστά τηλεθέασης από τον ανταγωνισμό και να γίνει συνήθεια που δεν αλλάζει με το ζάπινγκ!

Όπως ακούγεται από υψηλά στελέχη, η Φαίη Μαυραγάνη θα λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές (μια πολύ πρωινή «καλημέρα») γύρω στις 5 τα ξημερώματα, ενώ η ολόφρεσκη και διαδραστική ενημερωτική εκπομπή της θα ολοκληρώνεται στις 9. Τη σκυτάλη θα παίρνουν οι «Πρωινοί τύποι» (Παναγιώτης ΣτάθηςΝίκος Ρογκάκος), που θα κλείνουν την εκπομπή τους στις 12. Ο ΑΝΤ1 ευελπιστεί με τη μετεγγραφή της Μαυραγάνη να δοθεί και ένα καλό lead in στο πρωινό μαγκαζίνο των «Πρωινών τύπων», ώστε να ανεβαίνει συνολικά η τηλεθέαση στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Πάντως από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη τηρείται σιγή ιχθύος σχετικά με το μέλλον της Φαίης. Η δημοσιογράφος και ο σταθμός έχουν ακόμη πολύ καλές σχέσεις. Λέτε την τελευταία στιγμή να τη «χρυσώσουν» για να παραμείνει στον σταθμό του Μαρκόπουλου;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This