«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» για τρίτη χρονιά στην ΕΡΤ

Must Read

Ο Πλάτανος ποτέ δεν πεθαίνει, σαν την Ελλάδα ένα πράγμα! Η σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που αποτυπώνει την τρέλα της ελληνικής περιφέρειας, φουλάρει τις «μηχανές» για την τρίτη σεζόν με αλλαγές και νέες ιστορίες που θα φέρουν γέλια, μυστήριο και ανατροπές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πράσινο φως για την τρίτη σεζόν της σειράς έχει ήδη δοθεί, με τους πρωταγωνιστές να ετοιμάζονται μέσα στο καλοκαίρι να αρχίσουν γυρίσματα.
Συγκεκριμένα, οι πρώτες σκηνές αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο, ενώ κάποιοι από τους πρωταγωνιστές θα ταξιδέψουν στην Ιταλία, αφού νέες σκηνές της σειράς θα γυριστούν στη Νάπολη.

Παράλληλα, όπως μαθαίνουμε, θα υπάρξουν αποχωρήσεις αλλά και νέες ηχηρές αφίξεις, που θα δώσουν νέα πνοή στη σειρά και στις ιστορίες που θα δούμε να εξελίσσονται. Να σημειωθεί ότι η σειρά άρχισε να προβάλλεται από την ΕΡΤ τον Οκτωβρίου του 2020, όμως μετά τις αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππιδη, που ήταν βασικός πρωταγωνιστής της σειράς, ξέσπασαν φουρτούνες, με την ΕΡΤ να διακόπτει τη συνεργασία της μαζί του και τον Φιλιππίδη σεναριακά να εξαφανίζεται και τη θέση του να παίρνει ο Τάσος Χαλκιάς που εμφανίστηκε στο σίριαλ ως Μένιος, αδελφός του Παρασκευά (Φιλιππίδης), που πήγε στο χωριό με σκοπό να συμπαρασταθεί στην οικογένεια λόγω της αιφνίδιας φυγής του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This