Λιάγκας και Σκορδά βάζουν βέτο στον ΑΝΤ1 για να μην πάρουν τηλεοπτικό διαζύγιο

Σκορδά και Λιάγκας ζητούν από τον ΑΝΤ1 επιμήκυνση του «Πρωινού» τη νέα τηλεοπτική σεζόν για να παραμείνουν μαζί στην πρωινή ζώνη

Must Read

Σκληρές διαπραγματεύσεις κάνει ο ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ώστε να τους πείσει να παραμείνουν μαζί στην πρωινή ζώνη τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Oπως ακούγεται δεν έχουν τέλος οι συζητήσεις μεταξύ της ηγεσίας του σταθμού του Αμαρουσίου και του διδύμου Λιάγκα – Σκορδά. Λέγεται ότι έπειτα από αμέτρητα ραντεβού δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Το κανάλι μπορεί να τους θέλει μαζί, αλλά εκείνοι θέλουν τους εαυτούς τους χώρια… Το πρώην ζευγάρι στη ζωή, για να τα βρει με τον σταθμό έχει θέσει έναν όρο. Να αυξηθεί η χρονική διάρκεια της εκπομπής του, λέει το στενό τους επαγγελματικό περιβάλλον. Ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμεί να μη μειωθεί η διάρκεια που αφιερώνει η εκπομπή στα ενημερωτικά θέματα και η Φαίη Σκορδά θέλει να αυξήσει την κλασική gossip θεματολογία.

Όλα αυτά, όταν πρέπει να συνδυαστούν με ζώδια, μαγειρική, καλεσμένους και χορηγικά θέματα είναι μια γερή σπαζοκεφαλιά. Πώς θα γίνει αυτό; Πολύ απλά, με το να αρχίζει η εκπομπή «Το Πρωινό» στις 10.00 και να τελειώνει στις… 14.00! Αυτό θα ήταν εφικτό, καθώς τα νούμερα του μεσημεριανού δελτίου του ΑΝΤ1 έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

Φυσικά, μία τέτοια αλλαγή θα σήμαινε πολλές ανατροπές στο πρόγραμμα, αλλά από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ανένδοτος στο να τελειώνει νωρίτερα το «Καλημέρα Ελλάδα» -κάτι που θα έλυνε τα χέρια σε όλους- για να αρχίζουν πιο νωρίς η Φαίη και ο Γιώργος, μόνο η επιμήκυνση του «Πρωινού», να τελειώνει στις 14.00 ή τουλάχιστον στις 13.30, είναι πλέον η μοναδική λύση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This