Μεταφυσικό συμβάν στο στούντιο του Σκάι «πάγωσε» το πάνελ

Εξερράγη ο Ανδρέας Λοβέρδος στο στούντιο του Σκάι για την πλαστογραφία εγγράφου που τον εμπλέκει

Must Read

Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο υπόδικος για το σκάνδαλο Novartis πρώην υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στον αέρα του Σκάι. Το θέμα φυσικά είναι η πλαστογραφία εγγράφου του FBI το οποίο αναφέρει ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε πάρει μίζα από τη φαρμακευτική.

Όπως αποκαλύφθηκε, στην δικογραφία για την υποτιθέμενη «σκευωρία», το συγκεκριμένο έγγραφο είχε μεταφραστεί, αλλά κατά τη μετάφραση εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου! Καθώς και αλλά ονόματα γνωστών πολιτικών και εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Η σκοπιμότητα είναι σαφέστατη. Δεν είναι δυνατόν να στήνεται ολόκληρη εξεταστική που βαφτίζει ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο ως σκευωρία κατά πολιτικών προσώπων και μέσα στην δικογραφία να υπάρχει έγγραφο που τεκμηριώνει χρηματισμό πολιτικών προσώπων από την Novartis! Δεν στέκει. Άρα, η πλαστογραφία ήταν αριστοτεχνική.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος λοιπόν ερωτώμενος ποιος διέπραξε την πλαστογραφία με την διαγραφή του ονόματος του από την δικογραφία της «σκευωρίας», απάντησε με σαφήνεια και λακωνικά: «Έλα Ντε»!

Από κοντά και ο Δημήτρης Οικονόμου που έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ δημοσιογραφικής ευφυΐας: «Άλλωστε αυτά τα ονόματα ήταν γνωστά»!

Ήταν ακριβώς τότε, όταν το πάνελ του Σκάι «πάγωσε»: Το τραπέζι στο οποίο ακουμπούσε ο Δημήτρης Οικονόμου άρχισε ξαφνικά να πάλλεται, λες και προσπαθούσε να πάρει ανάσα για να φωνάξει: Αφού ρε Μήτσο ήταν γνωστά τα ονόματα των πολιτικών που τα άρπαξαν από τη Novartis, γιατί μιλάτε για σκευωρία;

Αφού ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας δεν παρεμβαίνει, ας φωνάξουν τουλάχιστον κάποιον Εξορκιστή…

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This