Τι παθαίνεις στον Σκάι εάν τολμήσεις να κακολογήσεις τον Άδωνι

Ουαί και αλίμονο!

Must Read

Ένα από τα βασικά λάθη που μπορείς να κάνεις ως δημοσιογράφος ή έστω ως προσκεκλημένος σε πάνελ του ΣΚΑΪ, είναι να κακολογήσεις τον ΥπΑνάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Και όταν λέμε να τον «κακολογήσεις», δεν εννοούμε να τον συκοφαντήσεις, να τον χαρακτηρίσεις με άσεμνους χαρακτηρισμούς κλπ.

Ακόμα και αν επαναλάβεις δηλώσεις που έχει κάνει ο ίδιος πριν από μία βδομάδα και έχει πέσει έξω, οι δημοσιογράφοι του Σκάι θα θεωρήσουν ότι τον κακολογείς και θα σε διαλύσουν σε ζωντανή μετάδοση.

Για να επιβιώσεις στο πάνελ του Σκάι, πρέπει να υμνείς τον Άδωνι Γεωργιάδη. Να αποθεώνεις την πολιτική του οξυδέρκεια, την ικανότητα του να τρέχει μπροστά από τις εξελίξεις κλπ.

Θα μου πεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο, εάν έχεις το ελάχιστο ψήγμα αυτοσεβασμού, για έναν άνθρωπο ο οποίος προέβλεπε μπουλντόζες στο Ελληνικό το 2019 και τα υδροπλάνα να σκεπάζουν τον ελληνικό ουρανό το 2020.

Δείτε για παράδειγμα τι έπαθε ο Φοίβος Κλαυδιανός:

@newsbreakgr

Να τι παθαίνει όποιος κακολογεί τον Άδωνι

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This