«Εκατομμυριούχος» και «Ράδιο Αρβύλα» «μαλλιά κουβάρια» για την… ώρα

Χαμός στον ΑΝΤ1, καθώς οι «Ράδιο Αρβύλα» θα βγαίνουν και τη νέα σεζόν στις 20.00! Ζώνη όμως που διεκδικεί και ο «Εκατομμυριούχος»

Must Read

Δεν φεύγουν από τη ζώνη των 20.00 οι «Ράδιο Αρβύλα»! Χαμός επικρατεί στον ANT1, όπως τουλάχιστον ακούγεται στο κανάλι του Αμαρουσίου, και όλα αυτά σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια έχουν να κάνουν με την κοινή ώρα που διεκδικούν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι «Ράδιο Αρβύλα».

Η νέα σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, με τη ζώνη των 20.00 να προκαλεί πονοκέφαλο στο κανάλι! Τόσο οι «Ράδιο Αρβύλα» όσο και ο «Εκατομμυριούχος» χαρίζουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον σταθμό και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους κοινό.

Ο ANT1, όπως λέγεται στη μιντιακή αγορά, διχάζεται σε ποιον θα αφήσει τη συγκεκριμένη ζώνη από τον Νοέμβριο, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα με κάθε παραγωγή ξεχωριστά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν ως όρο στο συμβόλαιό τους να προβάλλονται στις 20.00, απέναντι από τα ανταγωνιστικά δελτία ειδήσεων. Αυτός ο όρος ήταν βασικός και αυστηρός για να επιστρέψουν στο κανάλι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αλλαγή ως προς αυτό. Επομένως, οι «Ράδιο Αρβύλα» παραμένουν στην καθημερινή ζώνη των 20.00, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Γρηγόρη, που πάλεψε και αυτός στην ίδια ζώνη με αξιώσεις.

Μια «χρυσή τομή» θα ήταν η εκπομπή «Εκατομμυριούχος» να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, στη βραδινή ζώνη, με τον τίτλο «Super Εκατομμυριούχος». Μάλιστα, καθώς θα παίζει μόνο μία φορά την εβδομάδα, το ποσό, όπως είναι φυσικό, θα τριπλασιαστεί, με τον νικητή να διεκδικεί 300.000 ευρώ!

Φυσικά, αυτό βαραίνει τόσο την παραγωγή όσο και το κανάλι… Μάλιστα, εάν συμφωνηθεί η «χρυσή» αυτή λύση, θα πρέπει ο σταθμός να δει τι θα κάνει και με το βραδινό «Rouk Zouk Special». Η Ζέτα Μακρυπούλια «έσκισε» με την ειδική αυτή παραγωγή και τους διασήμους. Το θέμα είναι, πάντως, η βραδινή ζώνη. Όλοι οι σταρ του σταθμού είναι λογικό να θέλουν την prime time, καθώς εκεί χτυπά η καρδιά της τηλεθέασης και πέφτει σαν βροχή η διαφήμιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This