Το θρίλερ με το νέο συμβόλαιο της Σκορδά και οι ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

«Ντόμινο» με Φαίη

Must Read

Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί πλέον η υπογραφή συμβολαίου της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1, μια και μεγάλο αγκάθι, όπως φαίνεται, αποτελεί η χρονική διάρκεια των εκπομπών των Σκορδά και Λιάγκα!

Η διοίκηση του ΑΝΤ1 έχει οριστικοποιήσει ότι στην πρωινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου θα συνεχίσει να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί τους τηλεθεατές το πρώην ζευγάρι στη ζωή. Απλά στις λεπτομέρειες κρύβεται ο… διάβολος και η Φαίη Σκορδά ψάχνει, όπως λέγεται, τα λεπτά και τις ώρες προβολής της.

Eτσι, την επόμενη σεζόν τα πράγματα θα έχουν ως εξής: Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας θα προηγείται της Φαίης Σκορδά. Αυτό που φαίνεται να αποτελεί ανατροπή σε σχέση με αυτά που γράφονται τις τελευταίες μέρες είναι η χρονική διάρκεια των εκπομπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμβόλαιο του παρουσιαστή ορίζεται ότι θα παρουσιάζει δίωρη εκπομπή και όχι μία ώρα και κάτι. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινά στις 09.45 και θα ολοκληρώνεται στις 11.45. Τη σκυτάλη θα παίρνει η Φαίη Σκορδά στις 11.45 μέχρι και τις 13.45, δίνοντας πάσα στο μεσημβρινό δελτίο του σταθμού, το οποίο ύστερα από πάρα πολλά χρόνια αλλάζει ώρα προβολής, και αυτό έχει τη σημασία του.

Ο ΑΝΤ1 θέλει οπωσδήποτε τη Φαίη στις επάλξεις του και φτάνει στο σημείο να αλλάξει την καθιερωμένη ώρα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων. Μένει να δούμε αν το δελτίο θα ολοκληρώνεται στις 14.15 ή στις 14.30.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This