Στην πρώτη γραμμή των αποκαλύψεων!

Με σειρά πρωτοσέλιδων η «δημοκρατία» πρωτοστάτησε στην ανάδειξη του σκανδάλου Novartis, γι' αυτό και στοχοποιήθηκε

Must Read

Η «δημοκρατία» πρωτοστάτησε στις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis, όπως κάνει σε όλες τις μεγάλες και δυσώδεις υποθέσεις που αφορούν διαφθορά και διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο στοχοποιήθηκε.

Προκειμένου να σταματήσει να αποκαλύπτει στοιχεία που επιβεβαίωναν ότι η φαρμακευτική λάδωνε Έλληνες γιατρούς και αξιωματούχους, ορισμένοι εκ των οποίων ήταν πολιτικά πρόσωπα. Επίσης προκειμένου να αναθεωρήσει τη στάση της και για άλλα μεγάλα θέματα και να «βάλει νερό στο κρασί της», συγκαλύπτοντας βρομιές και πολιτικές ίντριγκες.

Η «δημοκρατία» και κυρίως ο εκδότης της Ι. Φιλιππάκης πλήρωσαν τεράστιο τίμημα τα τελευταία τρία χρόνια, όταν ένα ολόκληρο πολιτικομιντιακό σύστημα επιχείρησε να «περάσει» το αφήγημα περί εκβιαστών της δημοσιογραφίας! Δυστυχώς, ένα μέρος της κοινής γνώμης παρασύρθηκε από αυτά τα παραμύθια και υιοθέτησε τις ψεύτικες κατηγορίες των πραγματικών εμπλεκομένων.

Η Δικαιοσύνη όμως έκανε το χρέος της και η αλήθεια έλαμψε. Η «δημοκρατία», παρά τη στοχοποίησή της, δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα τις αποκαλύψεις. Δεν υπέκυψε στις μεθόδους της μαφίας. Με σειρά πρωτοσέλιδων παρουσίαζε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση, αλλά και τα στοιχεία που επιχειρήθηκε να θαφτούν.

Μπροστά στο καθήκον αγνόησε το κόστος

Επιτελώντας το δημοσιογραφικό της καθήκον συνέχισε να ερευνά και να πολεμά το «σύστημα Novartis» που είχε προσβάσεις παντού. Ωστόσο αυτός ο πόλεμος που υπέστη η εφημερίδα δεν ήταν χωρίς κόστος… Κάθε άλλο. Όμως αυτό είναι το καθήκον κάθε δημοσιογραφικού οργανισμού που σέβεται τους αναγνώστες του και την αλήθεια.

Θυμίζουμε σήμερα ορισμένα μόνο από τα αποκαλυπτικά πρωτοσέλιδα της «δημοκρατίας» που ξεσκέπασαν το σκάνδαλο και διέλυσαν τις κατηγορίες περί δήθεν σκευωρίας. Με την ελπίδα ότι η χώρα μας δεν θα ζήσει ξανά τέτοιες βρόμικες μεθόδους με στόχο τη φίμωση της αλήθειας.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This