Tέλος οι «Οικογενειακές ιστορίες» – Έρχονται οι… «Αμφιβολίες»

Must Read

Οι «Αμφιβολίες»… έφαγαν τις -trash κατά βάση- «Οικογενειακές ιστορίες»! Τέλος, λοιπόν, στη σειρά των ριάλιτι ιστοριών (που μάλιστα είχε επιστρέψει ξανά τα τελευταία χρόνια στη μικρή οθόνη, έπειτα από μια σύντομη παύση) βάζει ο Alpha και μάλιστα στο παρά πέντε της νέας σεζόν, αφού αρχικά είχε παρθεί η απόφαση να συνεχίσουν!

Συγκεκριμένα, οι «Οικογενειακές ιστορίες» δεν θα συνεχίσουν του χρόνου τουλάχιστον στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, απόφαση που ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες στους υπευθύνους. Η σειρά ήταν να συνεχιστεί και είχε αποφασιστεί να ξαναμπούν σε γυρίσματα οι συντελεστές από χθες, κάτι που τελικά δεν συνέβη!

Αλλωστε, ό,τι βλέπουμε τώρα τελευταία είναι σε επανάληψη για να το… εμπεδώσουμε καλύτερα. Οσο για το ποια σειρά θα προβληθεί στη θέση της, αυτή δεν είναι άλλη από τις «Αμφιβολίες», το πιο πρόσφατο αδερφάκι των «Οικογενειακών ιστοριών». Η σειρά θα έχει στο επίκεντρό της ένα πρόσωπο το οποίο έχει τελέσει κάποιο αδίκημα, αλλά η ιστορία δεν θα εστιάζει σε αυτό. Στόχος είναι να αναδειχτεί η στάση του περίγυρου του ατόμου που έχει διαπράξει το έγκλημα. Τόσο μέχρι την ανακοίνωση της ενοχής ή της αθωότητάς του όσο και αργότερα.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου θα παίρνουν θέση δικηγόροι, αστυνομικοί αλλά και πρόσωπα που συσχετίζονται με την ιστορία, ενώ στο τέλος κάθε επεισοδίου θα αποκαλύπτεται η απόφαση του δικαστηρίου. Με άλλα λόγια, δεν γλιτώνουμε με τίποτα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This