Στέφανος Κασιμάτης: Ηλιθιότητα της Ελλάδας να μπλεχτεί στο Κυπριακό!

Υπάρχει ελληνική εφημερίδα που αναρτά τέτοιο άρθρο, την ώρα που ο Ερντογάν ετοιμάζεται να προσαρτήσει τα κατεχόμενα!

Must Read

Ένα άρθρο το οποίο θα μπορούσε να δημοσιεύσει κάλλιστα ο πιο αιμοσταγής αρθρογράφος του Μπαχτσελί έκανε την εμφάνιση του στην ελληνική εφημερίδα «Τα Νέα». Δράστης διαβόητος Στέφανος Κασιμάτης του οποίου τα άρθρα κάνουν τον Ερντογάν να αναρωτιέται πως απέκτησε τέτοια στεντόρεια φωνή στην καρδιά του εχθρού, εκτός φυσικά εάν δεν αναρωτιέται…

Άλλωστε με αυτά που ζούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν θα απορήσουμε εάν μπούμε και τον Μπαχτσελί πολιτογραφείται τιμητικά Έλληνας από την κ. Σακελλαροπούλου υπό τους πρωτοσέλιδου ύμνους Κασιμάτη στην εφημερίδα του ΔΟΜ.

Φυσικά ο κύριος Κασιμάτης έχει γράψει και άρθρα που δεν θα τολμούσε ούτε καν να φανταστεί ο τελευταίος ισλαμοφασίστας παρακμιακός απόστρατος της Τουρκίας, που διατυμπανίζει την «παράνομη κατοχή της Χαλκίδας από τους Έλληνες»… Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πεποίθησή του κυρίου Κασιμάτη ότι οι Εύζωνες της προεδρικής φρουράς «πρέπει να φορούν δικτυωτό καλσόν και ζαρτιέρες»…

Σήμερα λοιπόν στην εφημερίδα Τα Νέα, ο Στέφανος Κασιμάτης αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις οδηγίες του Ερντογάν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι είναι η «απόλυτη ηλιθιότητα» για την Ελλάδα να ασχολείται με την Κύπρο. Την οποία Κύπρο μάλιστα χαρακτηρίζει ως έχουσα ρωσόφιλη εξωτερική πολιτική! Ενώ καταλήγει με την διαπίστωση ότι «ο ελληνοχριστιανισμός δεν απέχει πολύ από τον λενινισμό»

Μήπως να αλλαξοπιστήσουμε, για να μην μας πούνε «κομμουνιστές»!

Εάν πάντως ζούσε ο ήρωας του ελληνισμού Θεόφιλος Γεωργιάδης, σίγουρα θα τον «τελείωνε» με την πένα του ο Στέφανος Κασιμάτης. Θα έκανε και οικονομία στη ΜΙΤ.

Μην σηκώσει μόνο κανένα Tweet και ο Ερντογάν, ρωτώντας με αγωνία τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εάν υιοθετεί τις θέσεις του υμνητή του, Στέφανου Κασιμάτη… Ώστε να κάνει την προσάρτηση των κατεχομένων, χωρίς άγχος.

Διαβάστε επίσης: Ο χυδαίος υβριστής των Ευζώνων και απολογητής της Τουρκίας, στο πλευρό του Μιωνή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This