Χυδαιότητα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ! Συνεχίζει τα ψέματα για τον Παπαγγελόπουλο

Το δημόσιο πρακτορείο παραγκωνίζει τη δικαιοσύνη και συντηρεί τα ψέματα της κυβέρνησης

Must Read

Αδιανόητη είναι η στάση του δημόσιου πρακτορείου ειδήσεων που ελέγχεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και όπως διαπιστώνεται εξακολουθεί να παραπληροφορεί τους πολίτες!

Μπορεί οι δικαστές να έκριναν ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δεν έχει κανένα λόγο να διωχτεί για την υπόθεση Novartis, την οποία αναγνώρισαν ως σκάνδαλο και όχι ως σκευωρία, όπως επιχείρησε να την παρουσιάσει το Μέγαρο Μαξίμου, το ΑΠΕ-ΜΠΕ ωστόσο, το οποίο πρωτοστάτησε στην παραπληροφόρηση για το βούλευμα του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου, εξακολουθεί να γράφει ψέματα!

Το δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει σε είδηση που δημοσίευσε στις 13:04 σήμερα, ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης θα δικαστεί στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση Novartis.

«Κληρώθηκαν, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου που θα δικάσουν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτριο Παπαγγελόπουλο «για αξιόποινες πράξεις κατά την άσκηση των καθηκόντων του» (υπόθεση Νοβάρτις)» αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να παραγκωνίσει την ίδια την δικαιοσύνη και να στήσει μόνη της ανύπαρκτα δικαστήρια, μέσω των ΜΜΕ που βρίσκονται υπό την εποπτεία της, διαφορετικά δεν εξηγείται αυτή η χυδαία εμμονή!

Σημειώνεται ότι μετά την κατακραυγή, το πρακτορείο έσπευσε να «κατεβάσει» το άρθρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This