Δείτε το άρθρο των Νέων που συγκίνησε την τουρκική πρεσβεία, πριν το κατεβάσουν

Άλλο ένα μήνυμα συμπάθειας στην Τουρκία, από τον γνωστό όμιλο

Must Read

Ο τίτλος «δείτε το πριν το κατεβάσουν», ανήκει στα πρώτα χρόνια του ελληνικού διαδικτύου, τότε που οι συντάκτες προσπαθούσαν να βρουν μεγαλεπήβολους τίτλους για να τραβήξουν την προσοχή του αναγνωστικού κοινού.

Το περιεχόμενο του άρθρου τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρινόταν στον τίτλο. Το άρθρο παρέμενε μια χαρά αναρτημένο, για πολλά – πολλά χρόνια. Εμείς όμως χρησιμοποιούμε τον συγκεκριμένο τίτλο, κυριολεκτικά. Διότι αυτό το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα των Νέων, είχε δημοσιευθεί και στην άλλη ιστοσελίδα του ομίλου Μαρινάκη, το in.gr αλλά μετά την κατακραυγή, «κατέβηκε». Εξ ου και ο τίτλος, διότι με το βρισίδι που έχει πέσει, είναι απορίας άξιο πως υπάρχει ακόμα αναρτημένο στα Νέα…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος όμιλος μαγεύει την τουρκική πρεσβεία με την αρθρογραφία του. Είναι άλλωστε ο μοναδικός όμιλος που έχει φτάσει στο σημείο να αποκαθηλώνει τον μέγιστο Έλληνα Γιώργο Σεφέρη, επειδή απεχθανόταν την Τουρκία και αγωνιζόταν σε όλη του τη ζωή κατά της τουρκικής θηριωδίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι στον συγκεκριμένο όμιλο έχει βρει καταφύγιο και ο γίγαντας Στέφανος Κασιμάτης, του οποίου τα άρθρα εντυπωσιάζουν ακόμα και τον Μπαχτσελί. Το άρθρο πάντως στο οποίο αναφερόμαστε, είναι «αγνώστου συντάκτη».

Οι Έλληνες πάντως δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιο λόγο ένας ελληνικός ενημερωτικό όμιλος δημοσιεύει άρθρα τα οποία όχι μόνο υιοθετούν αλλά και προωθούν την τουρκική προπαγάνδα. Ίσως να μην είμαστε αρκετά ανοιχτόμυαλοι. Ίσως ο όμιλος να είναι πολύ πιο μπροστά από την εποχή του. Ποιος ξέρει.

Η εφημερίδα πάντως είχε κατηγορηθεί στο πρόσφατο παρελθόν ότι έκανε εξωφρενικά ρεπορτάζ υπέρ της Τουρκίας, με χορηγό το τουρκικό κράτος.

Το σημερινό άρθρο πάντως που κατέβηκε από την άλλη ιστοσελίδα του ομίλου, προκάλεσε λυσσαλέες αντιδράσεις από όποιον ελληνόφωνο είχε την υπομονή να το διαβάσει…

Ενδεικτικό το σχόλιο του αναλυτή Νίκου Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This