Γιώργος Λιανός: «Με έχετε κάνει “σώβρακο” για μια φήμη»

Φανερά ενοχλημένος ο Γιώργος Λιανός από τις φήμες που κυκλοφορούν για το Survivor All Star.

Must Read

O Γιώργος Λιανός έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τις φήμες που ακούγονται και θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δηλαδή τον Ντάνο, να μπαίνει στο All Star Survivor και να αναλαμβάνει έναν πιο ενισχυμένο ρόλο από αυτόν του απλού παίκτη, που αγγίζει τα όρια της παρουσίασης. Μάλιστα, ήταν από τις ελάχιστες φορές που ο Γιώργος Λιανός ήταν και πολύ σοβαρός στις δηλώσεις του αλλά και αρκετά ενοχλημένος από τις όποιες φήμες.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή του στον Sfera Radio στις ερωτήσεις που δέχεται καθημερινά από δημοσιογράφους και αφορούν στην είσοδο του Ντάνου στο Survivor All Star, εξηγώντας πως τον έχει εκνευρίσει το ότι έχει γίνει καθημερινή είδηση στις πρωινές εκπομπές: «Πάλι έχω γίνει στήλη και είμαι κάθε μέρα στα πρωινάδικα. Στείλτε μου κάνα μήνυμα μήπως το αραιώσουμε κάπως. Όχι κάθε μέρα το ίδιο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι έρχονται με την πληροφορία και λένε “ακούσαμε, μάθαμε”. Εγώ ρωτάω “από που το μάθατε;” και δεν μου απαντάει κανείς» ενώ τόνισε πως δεν θα μπει στη διαδικασία να “παίξει” το παιχνίδι της “φήμης”: «Πρέπει να παίξω αυτό το παιχνίδι; Με έχετε κάνει “σώβρακο” για μια φήμη». 

Στο πάνελ της εκπομπής “Super Κατερίνα” τόνισαν ότι ξέρει και ο ίδιος ασχέτως αν κάνει ότι δεν γνωρίζει, ενώ εξήγησαν ότι κανείς δημοσιογράφος δεν είναι υποχρεωμένος να αποκαλύψει τις πηγές του.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This